Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Konyha stíluskalauz 2021

Kerma Design
2021. 01. 10. 20:40:39
Konyha stíluskalauz 2021
A konyhában történnek a varázslatok - mesés családi ebédek, barátnős borozós esték, isteni sütemények. A konyha évezredek óta fontos szerepet játszik az emberek életében így nem meglepő, hogy a 2020-as év otthonülős, karanténozós időszakában még nagyobb figyelmet szenteltek annak, hogyan is lehet hasznosan eltölteni ezt az időszakot - szemmel láthatóan megnövekedett a kreatívkodni, felújítani vágyók száma.

A hölgyek elsősorban a konyhát szemelik ki a felújítás első állomásának.

Sötét konyhák

Sokan meglepődnek ha a sötét színek kerülnek szóba a konyhával kapcsolatban, hiszen a jól megszokott fehér, krémszínek azok, amikkel azonosítják a konyha kinézetét. A sötétszürke, a fekete főként a matt hatás mesésen mutat mind a márvánnyal, mind az inox króm színeivel. Ezekhez jól párosíthatóak a sötét tölgyfa betétek,az acélos fogantyúk - elegáns luxus hatást kelt. A márvány, a gránit nem olcsó - azonban van egy nagyszerű és olcsó megoldás erre: öntapadós fólia! Igen, a márványmintás illetve a gránitra hajazó tapéta/ fólia használata egyszerűen és gyorsan feldobja a konyhát és pénztárcakímélő.
A beton használata sem meglepő a konyhában- a beton nyersessége, a tömörsége és a csiszoltsága a modern belsőépítészet egyik leginkább kedvelt eszköze.

konyha-stilus

Terazzo csempe

Az 1980-as években robbant be igazán, az étkezdék, a konyhák padlóburkolata, a folyosók - a terazzo akkora teret hódított Magyarországon, hogy a mai napig fellelhető és legnagyobb meglepetésünkre vissza is tért, egy kicsit modernebb köntösben. Nemcsak a padló burkolására használják, hanem a konyha előkészítőpultjára is. Egyszerre ad rusztikus hatást és idézi fel gyermekkorunk menzás időszakát, vagy épp a nagymama konyhájának padlóját.

stilus-konyha

Bronz és arany

A bronzot és aranyat a konyhába visszük - nemcsak a nagyi főztje ér aranyat! Mesés, matt aranyburkolat, vagy bronzos árnyalatban fürdő konyhaszekrények,pultok - melegséget, egy csipetnyi mediterrános luxusotthon-érzést ad. Akár fogantyúkban, gombokban,polcokban is gondolkozhatunk - mesésen mutat at arany, a bronz a fehérrel, a krémszínekkel és az örök kedvenccel, a feketével. Bátran játszhatunk a mintákkal is - akár az art deco korszakából is meríthetünk ötleteket.

otthon-konyha-falburkolat

3D felületek

A sima találkozása a 3D mintákkal izgalmas lehetőségeket tartogat magában. A falpanelekben az a jó, hogy nemcsak falra kerülhetnek fel, hanem minden olyan sima felületre, ami hiányt szenved a dekorációban - így akár a különálló konyhapultok körbepanelezése is fantasztikus hatást tud adni. A mintázatok változatosak - nyúlhatunk a rusztikus, famintás, erezetes vonalhoz, de a merészebbek különböző alakzatokban, geometrikus mintákban is gondolkozhatnak. Anyaghasználatban akár lehetnek pvc alapúak, vagy fából, esetleg kőből készült panelek is - minden csak rajtunk áll, hogyan kívánjuk összehangolni a konyhánkat. Lehetőségek tárháza adott - a 3D hatású minták életet adnak a snassz konyháknak. Nagyon sok falburkolat ötlet vár webáruházunkban! Az olcsó falpaneltől a luxus falburkolat megoldásig!

design-konyha

Webáruházunkban rengeteg természetes hatású falpanellel, öntapadós fóliával, különböző falburkolattal találkozhat - bátran nézze meg kínálatunkat!

otthon-konyha-design