Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Kis nappalik -nagy megoldások...lakberendezési tippek!

Kerma Design
2021. 01. 10. 20:30:12
Kis nappalik -nagy megoldások...lakberendezési tippek!
A nappali nemcsak a tévézés, közös társasjátékozás helyszíne, hanem a családi és baráti események fontos színtere - gondoljunk a házibulikra, a születésnapokra vagy a névnapozásokra - egyszóval mindenki ide invitálható be, így ha kis nappalival rendelkezünk helyszűkében kényelmetlen lehet. Ha technikailag nem oldható meg, hogy tágasabbá varázsoljuk, trükközzünk!

Jól megválasztott tapétákkal, falpanelekkel elérhetjük, hogy esztétikailag még szebbé és még tágasabbá varázsoljuk. Ehhez segítségül hívhatunk tükröket is - az az igazi, ha az ablakhoz közel tesszük a tükröt, hiszen a külvilágot tükrözve azt a hatást kelti, mintha sokkal tágasabb lenne a nappalink, illetve rendelkeznénk még egy ablakkal.

Adjunk mélységet a nappalinknak - ez elsőre furán hangzik, de egy beépített szekrénnyel, esetleg egy beépített könyvespolccal - a falba süllyesztés még nagyobb teret ad. Egy gyönyörű, fából készült kincsesláda mint kávézóasztal? Feldobja a nappali hangulatát nem
beszélve, hogy nagyszerűen pakolható, így a vendégek szeme elől rejtve maradnak az újságok, gyerekjátékok… :)


A falak magukért beszélnek - itt az ideje, hogy megragadva az alkalmat, kamatoztassuk kreatív énünket! A falakat szabadon dekorálhatjuk, sűrűn, családi fotókkal, képekkel, festményekkel, tükrökkel, faliszőnyeggel, nyomtatott falpanelekkel - a hangulat utánozhatatlan, egyedi lesz hiszen a saját stílusunk köszön vissza!

nappali-tippek


A kis hely miatt, használjunk multifunkcionális bútorokat - fotelágyak, kihúzható kanapék, beépített szekrénysor, amely egyszerre funkcionál ruhatárolóként, a tévét is ráhelyezhetjük és a kedvenc könyveinknek is akad hely rajta. Használjunk puffokat - egyes üzletekben kaphatóak olyan puffok, amelyek belsejébe pakolhatunk, így nemcsak egy stílusos
ülőalkalmatosságot veszünk,hanem egy nagyszerű tárolót is!


Ha pedig a színekkel szeretnénk játszani akkor használjunk színes padlózatot, akár színes szőnyeget mert ezzel az apró trükkel növelhetjük a belmagasság érzetét. A hosszanti csíkozás a falon - tapéta,festés - szempontjából szintén növeli a belteret, minél szélesebb a csíkozás, annál jobb!


Ha kiváncsi, hogy a Kerma Designnál milyen falpanelek, falburkolatok, fóliák,tapéták és nyomtatott panelek találhatóak, látogassa meg weboldalunkat, ha pedig inspirációra van szüksége, Pinterest vagy Facebook oldalunkon több ezer kép áll rendelkezésére! Falpanel ötletekkel vár webáruházunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: lakberendezés nappali stílus