Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

KERMA falpanel Kisokos! Kérdések és válaszok!

Kerma Design
2018. 03. 25. 23:53:48

Szeretjük! Igen, szeretjük csinálni, mert minden falpanelek közül ez az, ami a miénk, amit mi gyártunk, fejlesztünk és nagyon sok helyen mi rakunk is fel megrendelőinknél. Jó látni és hallani a rengeteg pozitív visszajelzést, az elégedett ügyfeleket, amikor elkészül egy-egy fal...Köszönjük! 

Mi a KERMA műbőr falpanel?

Egy dekorációs falburkoló elem, egy beltéri falburkolat újdonság, mely sokoldalúan alkalmazható a lakberendezésben.

Mire használható?

Dekoratív falburkolat megoldás, melyből készülhet falvédő, ágyvég, előszobafal, tv fal, nyomtatott falikép és egyéb design falfelület, ízlés szerint.

Milyen méretekben kapható?

A panelek 5 standard méretben készülnek, de bármilyen egyedi méretet is legyártunk. Az 5 alap méret: 12,5x12,5cm, 12,5x25cm, 25x25cm, 25x50cm és 50x50cm. Az ezektől eltérő méretek egyedinek számítanak. Az egyedi méretek ára +20%-al több

Milyen vastagok a panelek?

A panelek alap esetben 2cm vastagok. Ez egy 1cm vastag bútorlap alapot jelent, melyre 1cm vastag szivacs és az adott műbőr kerül. A panelek rendelhetőek szivacs nélkül is. Ebben az esetben a panel vastagsága 1cm.

Mi a különbség a szivaccsal ellátott és a szivacs nélküli falpanelek között?

Árban azonosak. Vastagságban térnek el, a fentiek szerint. Látványban is van eltérés, hiszen a szivacs nélküli panel laposabb. Nagyon jól mutat egy adott falfelületen belül, ha a paneleket vegyesen használjuk. Ezzel még fokozhatjuk a 3D-s hatást.

Milyen vastag a szivacs a panelekben?

Alapból 1cm vastag szivacsot használunk. Természetesen igény szerint, van lehetőség vastagabb szivacsot is kérni. A szivacs vastagsága lehet 1-2-3-4cm esetleg 5cm. A vastagabb szivacs használata falvédő, vagy ágyvég esetén szokott előfordulni, illetve előszobai ülőke, vagy puffoknál. A vastagabb szivacsok felára +5% centiméterenként.

Lehet vastagabb szivaccsal, vagy szivacs nélkül is rendelni a paneleket?

Igen lehet. Szivacs nélkül az ár nem olcsóbb, azonos az 1cm vastag szivaccsal ellátott panelekkel. A vastagabb szivacsok felára +5% centiméterenként.

Milyen anyagokból készülnek a panelek?

A KERMA falpanelek műbőrből, textilbőrből és textílből készülnek. Ezek az anyagok tartósak, könnyen tisztíthatóak.

A falpanelek csak műbőrből készülhetnek?

Nem, de a több éves tapasztalatunk alapján a műbőrök azok az anyagok, melyek strapabíróságuknak, könnyű tisztíthatóságuknak köszönhetően a legidőtállóbb panelek lehetnek. Természetesen igény esetén hozott anyagokból, textilekből és készítünk paneleket.

Hozott anyagból is készítenek paneleket?

Igen, hozott anyagból is legyárthatóak a panelek. Ebben az esetben az ár a rendes ár 60%-a.

Milyen színekben készülnek a falpanelek?

Több mint 100 különböző műbőrünk van, melyek 3 kategóriába vannak sorolva minőség és ezáltal ár szerint. A 3 kategória elnevezése: ALAP-KÖZÉP-FELSŐ. Az ALAP a legolcsóbb, a FELSŐ a legdrágább kategóriát jelentik. Debreceni bemutatermünkben ennél még több műbőr elérhető.

Mit jelent a ALAP-KÖZÉP-FELSŐ kategória?

A műbőrök minőségük és beszerzési áruk alapján lettek a 3 kategóriába sorolva. Természetesen mind a három kategória műbőreiből nagyon szép panelek készíthetőek. A különbség csak annyi, hogy a magasabb kategóriákban különlegesebb színek és minták találhatóak.

Készleten vannak panelek, vagy megrendelésre?

Falpaneljeink csak megrendelésre készülnek, mert a rengeteg szín, az 5 méret és az egyedi méretek alapján a variációs lehetőség száma végtelen, így nem lehet előre gyártani semmit igazán. Illetve nagyon sok munkánk van! :-)

Mennyi a gyártási idő?

Gyártási időnk jelenleg 2-4 hét szokott lenni, de ez lehet kicsit kevesebb, vagy akár több is, mivel a falpanelek kézzel készült, egyedi termékek, és a kézi munka az elég időigényes.

Hogy tudok rendelni?

KERMA falpanelt webáruházunkból tud rendelni. Igaz közel sincs fent minden választható színünk és anyagunk, de vannak kész színek és standard falvédők is például. Falvédőből már több mint 80 különböző 200x75cm méretű rendelhető. Természetesen a legtöbb munkánk egyedi, így a megrendelés folyamata nem ennyire egyszerű. Ezért segítjük a választást ingyenes tanácsadással, kiosztásterv készítésével, ingyenesen rendelhető mintákkal és helyszíni felméréssel.

Lehet mintát kérni a panelekből?

Egy panelt nem szoktunk mintának elküldeni. A minta lehetőség a műbőrökre van. Azokból szívesen küldünk ingyenes kis mintákat.

Mi szükséges az árajánlatkéréshez?

Árajánlatot akkor tudunk adni, hogy tudod mit szeretnél (falvédő, tv fal, ágyvég, előszobafal), megadod nekünk a méreteket és a kiválasztott műbőrök nevét.

Hogy kapok árajánlatot?

A legjobb, ha igényelsz tőlünk ingyenes műbőr színmintákat, melyet 2 héten belül küldünk el neked postán. Az alábbi linken kérheted a mintákat: INGYENES színminta. A majd kiválasztott műbőrök és méretek alapján készítünk neked néhány ingyenes kiosztástervet, melyet e-mailben küldünk el. Igényednek megfelelően változtatunk rajta, ha szükséges, majd a végleges verzióra adunk árat. Ezt a folyamatot könnyíti meg az ONLINE tervező programunk!

Van házhozszállítás?

Igen van, a GLS futárcéggel szállítunk évek óta az ország egész területére?

Külföldre szállítanak?

Igen szállítunk. A szállítási költség mindig az adott országtól, a csomag méretétől és súlyától függ.

Mennyibe kerül a szállítás?

1990 Ft belföldön mennyiségtől függetlenül

Hol nézhető meg személyesen a falpanelek?

Bemutatótermünkben Debrecenben a Fokos utca 14/A szám alatt, hétköznap 8-16:00ig. Illetve Budapesten a Roka Style üzletében (Budapest Nagy Lajos kiráy útja 112.) Komandor kft üzletében (Corvin negyed VIII, kerület futó utca 15-19) 

Budapesten van partnerük?

Igen a fent említett két cég: Komandor Kft és a Roka Stlye

A falpanelek hogy rögzíthetőek a falra?

A rögzítés ragasztással történik. Alap esetben a panelek közvetlenül a falra, egyenként kerülnek felragasztásra.

Milyen ragasztót ajánlanak?

Az ajánlott ragasztó a Soudal T-Rex, mely webáruházunkban is kapható. Az ajánlott mennyiség 1 tubus 1 m2 falpanelhez.

Mennyi ragasztó szükséges 1 m2, vagy 1db falpanelhez?

Az ajánlott mennyiség 1 tubus 1 m2 falpanelhez. A ragasztót csak a panelekre kell felhordani, nem a teljes felületre, hanem pontokban, pöttyökben. Egy pötty kb diónyi méretű legyen. Egy 12,5x12,5cm panelhez elég 1 pötty, a 25x25cm panelhez 4 pötty, az 50x50cm panelhez pedig 9 pötty. Tehát a nagyobb méretű panelekhez relatíve kevesebb ragasztó szükséges.

Milyen felületre ragasztható?

A panelek festett, vakolt falra, tapétára, gipszkartonra is ragaszthatók. A fal legyen sima, száraz, pormentes. Nedves, zsíros, poros, salétromos, vagy málló tapétára nem ragasszunk!

A panelek tűzállóak, lángállóak?

Nem a paneleket nem ajánljuk vízes helyíségekbe, vagy közvetlen láng, vagy nagyobb hőforrás mellé (pl. kandalló, tűzhely).

Kültérre alkalmas a termék?

Nem. Igaz léteznek kültérre is alkalmas műbőr anyagok, valamint az alap is lehetne impregnált, vagy vízálló anyagból, de alapjában véve nem ezt a célt szolgálják.

Vághatóak a panelek?

Nem utólag a helyszínen a panelek már nem vághatóak. Igény esetén, ha egy kapcsoló, dugalj vagy bármi más miatt egyedi méretű panelre van szükség, akkor azt előre jelezd nekünk és annak megfelelően gyártjuk le neked!

Dugalj, kapcsoló, lámpa, fogas van...mit csináljak?

Ezekben az esetekben is van megoldás. Előre legyártunk neked olyan panelt, mely pontosan oda fog illetni, ahová te szeretnéd. Egyedi méretet, illetve furatot készítünk a panelre.

Hogyan tisztítható?

A legjobb és legegyszerűbb megoldás a vizes-nedves szivacs, vagy törlőkendő használata. Ne használj semmilyen oldószert, vagy súroló anyagot. Makacsabb foltok esetén használj bútorápolót, vagy nem oldószeres tisztítószert.

A Kerma Design vállalja a panelek felrakását?

Jelenleg sajnos kapacitás hiány miatt nem tudunk vállalni felrakást.

Szakembert tudnak ajánlani a felrakáshoz?

Nem. A panelek felrakása megoldható házilag is, szakember nélkül.

Ingyenes felmérésre van lehetőség?

A felmérésben sajnos nem tudunk segíteni.

Lakberendezőként is tudok mintákat kérni?

Igen, a lakberendező kollégáknak 8x8cm méretű összefűzött mintákat biztosítunk. Amely az alábbi linken rendelhető: ITT. Illetve partner programunknak köszönhetően kedvezményre is van lehetőség.

Viszonteladó szeretnék lenni!

Írj nekünk egy bemutatkozó levelet magadról, vállalkozásodról és az elképzelésedről. Várjuk jelentkezésed! Email cím: info@kerma.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrpanel kerma