Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Képes vagy -dekorálás kattintásokból!

Kerma Design
2022. 05. 15. 19:45:47
Képes vagy -dekorálás kattintásokból!
Van egy kellemetlenül üres falfelületed? A családi albumba már nincs hely, ezért úgy gondolod, hogy a falon jobban mutatna? Készült egy fantasztikus fotósorozat, amelyet vétek lenne nem megmutatni a látogatóknak? A gyerekszobát rengeteg vidám képpel tudod elképzelni csak?

Szeretnéd valamivel feldobni az otthonod? Üresek a falak? Szerencsére erre vannak praktikus módszerek, amelyek sokkal ötletesebbek, mint néhány falba fúrt portré.

Rétegezz!

Ebben igazán megtudjuk csillogtatni a stílusunkat és a kreatív énünket is - különböző keretek, fekete-fehér fotók és színesek, kicsi keretek és nagyok, kerek vagy szögletes : egymás mögé, levegősen helyezett keretek igazán mesés látványt tudnak nyújtani!
Ne is próbáljunk tökéletességre törekedni, ebben az a szép, hogy olyan szétszórt és mégis művészi! Jól mutat a bejárati ajtónál álló szekrényen, a nappaliban a kandalló felett, de a hálószobában is!
Ha viszont szeretnénk mégis valami egységet csempészni a művészi káoszba, a képek legyenek ugyanazzal a filterrel utólag retusálva, vagy legyenek fekete-fehérek.

foto-falak-otthon

Mesélj képekkel

Ez főleg a gyerekszobák egyik kedvenc eleme ahol nemcsak az édes kisbabáról vagy a felcseperedő kis totyogóról vannak fotók, hanem bizony a kedvenc mesehőseiről, édesen megrajzolt állatkáiról is. Ha a szobának vannak vezérszínei, akkor a kereteket egyszerűen ilyenre festhetjük, hogy még autentikusabb hatást adjon - ha van egy kedvenc grafikusunk,
illusztrátorunk érdemes tőle beszerezni a gyermek kedvenc figuráit - feldobja a szobát és sok kedves pillanatot ad majd - nem beszélve anya és apa kreativitásáról akik fantasztikus meséket tudnak szőni ezekből az aranyos grafikákból!

design-foto-dekor

Remekműveket a nappaliba

Nyilván nem várhatjuk el, hogy minden otthon falán ott lógjon egy eredeti Da Vinci vagy épp Van Gogh alkotás, de sok-sok feltörekvő művész van, akire érdemes odafigyelnünk és nyomatot rendelnünk tőlük! Ez sokkal olcsóbb megoldás és mellette pedig támogatjuk is a művészt - ezeket a plakátokat, nyomatokat a nappali, hálószoba és dolgozószoba falára is
tehetjük - válasszunk hozzá stílusában illő keretet és voilá! A hatás semmiképp nem marad el. Ha pedig igazán különleges dologra vágyunk, egy igazi, festett vagy digitálisan festett portré, családi kép teheti elbűvölővé és utánozhatatlanná az összhatást.

foto-design-fal

Zsinegre fel!

Az egyik kedvenc módszerünkhöz nem kell más, csak néhány fa ruhacsipesz, egy méretre vágott zsineg és rengeteg polaroid fotó! Ha nincs polaroid gépünk akkor sem kell kétségbeesni - sok online képszerkesztő program már rendelkezik ezzel a kerettel, illetve pár ügyes kattintással a már meglévő képeinkből varázsolhatunk polaroidot. Egy kis led világítást is adhatunk hozzá a hatás kedvéért - ezzel a módszerrel garantáltan minden vendég végignézi a polaroid válogatásunkat!

Bárhogy is választunk, mindegyik megoldással csak nyerhetünk.
Elő a fényképalbumokkal!

fotos-falak-otthon-lakberendezes

Ha pedig a Kerma webáruházból szeretnél választani, akkor erre is tudunk megoldást! Fotóidból, vagy kedvenc képeidből készítünk Neked nyomtatott műbőr falpaneleket, melyekből különleges faliképek készülnek! Az elkészült dekoráció, akár mobil panelek is lehetnek, ha nem közvetlenül a falra ragasztod, hanem mondjuk egy vékonyabb bútorlapra. A tervezés ingyenes, kérj ajánlatot tőlünk! 

Tartalomhoz tartozó címkék: falikép lakberendezés stílus