Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Inspirációk a nagyvilágból – lakberendezési ötletek

Kerma Design
2019. 10. 10. 22:55:11

Nem mindegy a stílus, a bútorok és a falak harmonizálása, a lakótér kialakítása – ha ragaszkodunk egyfajta stílushoz, nem könnyű végig vinni az egész házon az adott markáns stílusjegyeket.

Mit tegyünk?

Különböző lakberendezési vagy képgyűjtő oldalakon meríthetünk inspirációt az előttünk álló feladatra. Azonban sokszor beleeshetünk abba a hibába, hogy sokat akarunk egyszerre, vagy épp tanácstalanok vagyunk abban, hogyan induljunk el. Nyilván a pénztárcánk és a lakásunk mérete is adhat némi korlátozást, de ha okosan konkretizáljuk a saját határainkat, meglátásainkat és ötleteinket akkor csodálatos lehet a végeredmény.

Mit ajánlunk?

Kövessen minket Pinteresten, ahol több mint tízezer képből válogathat – megmutatjuk Önnek a legideálisabb, legszebb megoldásainkat faldekor címszó alatt. A faldekor nemcsak ékesíti otthonunkat, hanem számos hasznos funkciót lát el: némelyik általunk forgalmazott darabok hang
–és hőszigetelőek, akad köztük portaszító réteggel ellátott vagy épp környezetbarát darab is – így biztosan megtalálhatja az igényeinek megfelelő falpanel kombinációt. A képgyűjtő oldalunkon irodákhoz éppúgy talál különleges, egyedülálló inspirációkat, mint gyerekszobákhoz, nappalikhoz, hálószobákhoz, előterekhez és konyhákhoz is.

A legmerészebb ötletek is szárba szökkenhetnek nálunk - szeretjük az egyedi, hangulatos megoldásokat, a designos akár minimalista stílust képviselő feladatokat is megvalósítani. Munkáink során törekszünk arra, hogy ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe véve olyan koncepcióval
álljunk elő, amely kiemeli az adott helyiség legelőnyösebb oldalát.

Amennyiben bármilyen kérdése van, bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@kerma.hu email címen.

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

A sok-sok Pinterest képből nagyon sok falpanel webáruházunkban is megtalálható, megvásárolható. Dekorpaneljeink rengeteg színben, méretben és formában kaphatók. Lehet az konyha, előszoba, nappali, hálószoba, mi mindenre tudunk megoldást!

Tartalomhoz tartozó címkék: lakberendezés stílus