Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Így hozhatod ki a legtöbbet az előszobádból!

2022. 11. 06. 20:19:27
Így hozhatod ki a legtöbbet az előszobádból!
Egyedi méretekben, több mint 100 színben rendelhető Kerma előszobafal megoldások. Jól kombinálható ülőkével, tükörrel, fogasokkal is. 

A különböző méretű és színű Kerma műbőr falpanelekből készült előszobafal nagyon dekoratív része lett ennek az otthonnak. A képeket egyik kedves vásárlónktól kaptuk, akik házilag rakták fel a paneleket. Az általunk készített, falpanelekből álló előszobafalaknak az előnye, hogy bármilyen egyedi méretben legyártható, így illeszkedik otthonunk méreteihez és igényeinkhez. A panelekbe fogast is lehet rakni, így nem csak dekoratív, de hasznos is lesz a falunk. Az ülő részre szintén műbőrrel bevont panel került az adott méretben. Nagyon szép lett a végeredmény, gratulálunk! A bronz és arany színekben csillogó, fényes műbőr dekorpanelekhez jól passzol a képen látható, hasonló stílusú szőnyeg is. 

eloszobafal-kerma-design-falpanel

A KERMA műbőr panelekből készült design előszobafalak előnyei:

  • Több mint 100 színben rendelhető
  • Házilag is felrakható
  • Könnyen tisztítható
  • Gyors, tiszta kivitelezés
  • Egyedi méretekben is gyártható

kerma-eloszobafal-design-falpanel

Webáruházunkban standard előszobafalak is kaphatóak itt: ELŐSZOBAFALAK

Ha szeretnél Te is egy jól kombinálható, modern előszobafal dekorációt, akkor írj nekünk és mi segítünk a tervezésben! Az ingyenes tervezés mellett, ingyenes műbőr színmintákat küldünk postán, klikk ide: SZÍNMINTÁK

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrpanel előszoba kerma otthon