Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Hogyan készül: Falvédő LED világítással!

Hogyan készül: Falvédő LED világítással!
Itt megnézheted, hogy hogyan készül egy LED világítással kombinált KERMA műbőr falvédő, melynek előnye az is, hogy szükség szerint áthelyezhető, vagyis leszedhető a falról. 

Az egyik legnépszerűbb termékünk a műbőr, vagy textil falpanelekből készült KERMA falvédők. Több mint 100 színben rendelhető, végtelen variációban kirakható faldekoráció, mely nem csak dekoratív, de védi a falat, növeli a komfortérzetet és a nem kell többé a hideg falhoz érni, hiszen a panelek jobb hőérzetet biztosítanak.

 

ures-szoba-lakberendezes

Üres fal. Bármilyen stílushoz készülhet falvédő. 

Illetve van még egy további előny, vagy lehetőség is ezekben a klassz falvédőkben: LED világítással kombinálható és egyúttal mobil, mert áthelyezhető, leszedhető a falról.

Nézzük, hogyan készül a LED világítással kombinált falvédő!

A paneleket alapból közvetlenül a falra szoktuk javasolni ragasztani. Ez egyértelmű, a burkolat helye közvetlenül a falon van általában. 

Ha szeretnénk LED világítást, akkor szükség lesz egy alapra, vagyis egy hordozóra, amire a panelek mellett a LED csík is rögzítve lesz. Erre a legjobb választás valamilyen natur bútorlap, ami 16-20 mm vastag legyen. Azért kell hogy a felülete natur legyen, mert így jobb lesz a falpanelek tapadása ragasztáskor, illetve olcsóbb is, mint a felületkezelt, fóliázott bútorlapok. 

natur-butorlap-szoba-falvedo

Először határozzuk meg a bútorlap helyzetét, jelöljük be a falon, hogy hova fogjuk rögzíteni. A pontos méréshez használjunk mérőszalagot és vízmértéket. 

Fúrjuk fel a bútorlapot a négy sarkánál. Vagyis a bútorlap nem lesz a falhoz ragasztva, hanem a 4 csavar fogja tartani a sarkainál. Ezáltal a bútorlapot a későbbiekben könnyen letudjuk szerelni a falról. Ez akkor jó, ha új helyre szeretnénk helyezni, vagy költözünk és szeretnénk magunkkal vinni a szuper falvédőnket! 

led-vilagitas-falvedo

Ha fent van a bútorlap, akkor a szélére ragasszuk fel a LED csíkot. Ezek öntapadósak, tehát nem lesz vele nehéz dolgunk. 

A világítás technikai részét, a tápegységet olyan helyre helyezzük, ami később takarásban lesz, valahol az ágy mögött, de azért persze ha kell, akkor legyen lehetőség az áramtalanításhoz stb. 

led-falvedo-kerma-design

Ragasszuk fel a paneleket a natur bútorlapra. A bútorlap szélein a furatnál a paneleket öntapadós, kétoldalas ragasztóval, vagy tépőzárral rögzítsük. Ez azért szükséges, hogy a furatot igény esetén elérjük. Így a négy szélső panel bármikor visszarakható és levehető. 

Rakjuk az ágyat a helyére, kapcsoljuk be a világítást és gyönyörködjünk az elkészült munkánkban! 

A falvédők nagyon jól mutatnak gyerekszobában is. 

falvedok-kerma-design

TIPP: Ha szereted a LED-es megoldásokat, akkor jó hírünk van! Nem csak falvédőt, hanem ágyvéget, tv falat is tudunk hasonló módon "beledezni"! Az biztos, hogy a LED világítás nagyon feldobja a szobát, bárhol is használjuk azt! 

TUDTAD? Segítünk abban, hogy Neked is legyen falvédőd, tv falad, ágyvéged az elképzeléseid szerint! INGYENES tervezést vállalunk, kiszámoljuk az adott méretek és a kiválasztott anyagok alapján a költségeket. Addig tervezünk, amig a legjobb megoldást meg nem találjuk számodra! 

A színek kiválasztásához ingyenes színmintákat biztosítunk, melyet postán küldünk el.  A szállítást is mi álljuk! 

otthon-szoba-falvedo

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrpanel falvédő kerma