Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Hogyan készül a Kerma előszobafal?

Hogyan készül a Kerma előszobafal? Praktikus és dekoratív megoldás a textil, vagy műbőr falpanelekből készült előszobafalak, melyek bármilyen egyedi méretben és több mint 60 színben rendelhetőek. 

Az otthonunkba lépőknek az első benyomást az előszoba adja, így érdemes olyan dekorációs elemeket választani, melyek egyediek, dekoratívak és kifejezik személyes stílusunkat. A Kerma Design előszobafal dekorációi textil és műbőr borítású, kárpitozott falpanelekből készülnek, és olyan megoldást nyújtanak, melyek bármilyen lakásban lenyűgöző látványt teremtenek. De vajon hogyan is készülnek ezek a varázslatos falak? Ismerjük meg a folyamatot!

előszobafal kerma design falpanelekből

A Kerma Design által már több mint 13 éve gyártott előszobafalak számos előnyt kínálnak: egyedi méretben és több mint 60 színben rendelhetők, könnyen tisztíthatók, strapabírók és dekoratívak.

előszobafal kivitelezése kerma design

A panelek házilag is könnyen felrakhatóak, ragasztással, és igény szerint kombinálhatók, kiegészíthetők fogasokkal, ülőkékkel vagy akár tükrökkel is.

Hogyan Készül a Kerma Design Előszobafal Dekoráció?


1. Tervezés és Kiválasztás: Első lépésként tervezzük meg, hogy milyen előszobafalat szeretnénk. Mérjük le a pontos méreteket, válasszuk ki a kívánt színeket és anyagot (textil vagy műbőr). Jelenleg több mint 60 színből és mintából lehet választani.
Segítünk a választásban: INGYENES színminta. A panelek standard, vagy egyedi méretekben is legyárthatóak. Webáruházunkban kész előszobafalakat is találsz. Szóval a mérések és a színek kiválasztása után jöhet a tervezés. Ha van bármilyen elképzelésed, ötleted, vagy egy fotó, akkor küldd el nekünk és segítünk. A Kerma Design szakértői ingyenesen segítenek a tervezésben és a megfelelő panelek kiválasztásában.

Egy előszobafal készülhet egy, vagy akár több színből is. Állhat nagyobb, vagy kisebb panelekből is. Ez tényleg ízlés és elképzelés függő. Facebook, Instagram, vagy Pinterest oldalunkon nagyon sok ötletes megoldást, referencia képeket találsz. 

kerma design előszobafal

2. Gyártás: Miután a tervezés készen van, a gyártási folyamat kezdetét veszi. A panelek elkészítése általában 2 héten belül megtörténik, és a végeredmény minden esetben lenyűgöző. A falpanelek kézzel készülnek a debreceni műhelyünkben. Minden egyes falpanelt átnézünk, mert számunkra nagyon fontos a minőség, ügyfeleink véleménye! 

textil falpanelek kerma design

3. Rögzítés és kiegészítés: A paneleket egyszerűen ragasztással lehet a falra rögzíteni. A Kerma Design lehetőséget kínál arra is, hogy a paneleket kiegészítsük fogasokkal, ülőkékkel vagy akár tükrökkel is, így még egyedibbé és praktikusabbá téve előszobánkat.

előszobafal dekoráció kerma falpanelekből

A felrakáshoz útmutatót küldünk. Szakember nélkül, akár házilag megoldható a kivitelezés. A felrakás előtt érdemes kirakni a földön a paneleket, hogy lássuk minden a helyén van és ez segít is a felrakás gyorsabb folyamatában.

A felrakás könnyebb, ha a tervet nézve végezzük a munkát. Általában felülről lefelé haladjunk. Ha nem lesznek fogasok, akkor tényleg gyerekjáték a felrakása a dekorpaneleknek. Ha lesz fogas, akkor az is megoldható. Ezzel kapcsolatban kérdd a segítségünket, mert például előlről nem fúrhatóak a panelek. 

A panelekből körberakhatunk egy tükört is, amiből így egy klassz és egyedi tükörkeret készülhet. Ülőke tetejére is rakhatunk panelt. Így még jobban egységes lesz az előszobafalunk. 

fogas kerma falpanelekből

A Kerma Design előszobafal dekorációi nem csupán díszítő elemek, hanem olyan lakberendezési termékek, vagy akár nevezhetjük bútornak is, melyek otthonunkba varázslatos atmoszférát és személyességet csempésznek. Legyen szó egy modern belvárosi lakásról vagy egy vidéki házról, ezek a falpanelek minden környezetben otthonosan mutatnak, és kiemelik az otthonunk egyediségét. 

kerma design falpanelek kapcsoló

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrpanel előszoba kerma