Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap > Hírek >

Az Otthon Kicsit Több – KERMA Design Falburkolatok

Az Otthon Kicsit Több – KERMA Design Falburkolatok Egy újabb cikk jelent meg falpanel termékeinkről. Most az Otthonok és Kertek Magazinban olvashattok a különböző 3D falpanelekről, design falburkolatokról.

Otthoni Megoldások KERMA Textil és Műbőr Panelekkel

Az Otthonok és Kertek Magazin egy nyomtatott és interaktív online lakberendezési magazin, melyben számos szuper cikket és tippeket találtok lakberendezés témában. Most a falpanelekről is olvashattok egy bemutatkozó cikket a Kerma falpanel termékekről és megoldásokról. A cikk itt olvasható: Az Otthon Kicsit Több - KERMA Design falburkolatok

Részlet a cikkből:

A KERMA textil és műbőr falburkolatok, egy sokkal szélesebb spektrumot ölelnek fel, mint pusztán egy egyszerű falpanel, vagy faldekoráció. Az otthonokban a KERMA 3d kárpitozott falburkolatok nem csupán dekoratív elemek, hanem funkcionális megoldások is. Ezek a panelek sokféle felhasználási módot kínálnak, mint például falvédők, ágyvégek, előszobafalak, TV falak vagy éppen design faliképek. Kiemelkedően gazdag színskálájuk segít abban, hogy az ön stílusához és otthonához passzoló falburkolatot válasszanak. A standard méretek mellett egyedi méretű paneleket is készítenek a KERMA Design-nál, így bárki megtalálhatja a saját egyedi megoldását ezekből a 3D falpanelekből.

Kerma Design ágyvég

Kerma hexagon gyerekszoba falvédő