Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap > Hírek >

Az Év Webshopja versenyen bejutottunk a TOP30 webáruház közé!

Az Év Webshopja versenyen bejutottunk a TOP30 webáruház közé! Az előzsűrizés megtörtént. A több mint 700 webáruház közül az idén is kiderül, hogy kik lesznek a legjobbak! A Díjátadó Gála és Szakmai Konferencia október 18.-án kerül megrendezésre a Lurdy Házban.

Tavaly is lehetőségünk volt részt venni a Szakmai Konferencián és Gálán. 2022-ben a TOP100 webáruház közé jutottunk, így az idei TOP30-nak még jobban örülünk! Mi ott leszünk október 18.-án a Lurdy Házban, hogy újabb élményeket és tapasztalatokat szerezzünk! Gyere el Te is!

Az Év Webshopja verseny 2023

Az Év Webshopja verseny 2023

Ha szeretnéd, hogy vállalkozásod 2024-ben is fejlődjön és a maximumot hozd ki belőle marketing, sales és cégvezetés oldalról, akkor ez a Konferencia neked szól!

2023 Év Webshopja verseny

Az idén is megrendezésre kerül a verseny, melynek főszervezői Berta Gergő és Rácz Péter. Az Év Webshopja verseny minden évben Díjátadó Gálával zárul, amely igazi ékköve a megmérettetésnek. Aki már részt vett rajta, az pontosan tudja, hogy egy olyan eseményről beszélünk, amely sok szempontból kiemelkedő. Az eddigi tapasztalatok szerint az online térben a verseny minden évben élesebb lesz, és a fokozott média érdeklődésnek is köszönhetően Az Év Webshopja 2023 versenyben minden eddiginél nagyobb mezőny várható.

Az Év webshopja verseny Lurdy Ház

Webshop Konferencia 2023

Webáruház tulajdonos vagy? Szeretnél a piac előtt járni az e-commerce 2023-2024-es trendjeiben? Akkor a Webshop Konferencia 2023 neked szól! Ez egy egyedülálló program kkv webáruházak részére, a piac leghitelesebb szakértőivel. Ördög Nóra, HELL, Szentkirályi, Google, Jakupcsek Gabriella, EMAG, Vodafone, Billingo, Foxpost és még sokan mások, akik tudására a cégednek szüksége van!

Webshop konferencia

A kiállítói térben 25+ kiállítóval találkozhatsz, akik a piac legjobb cégeiből kerültek ki. A nap során 15+ kivételes előadás vár rád, és a rendezvényen 500+ vállalkozó vesz részt.

A Webshop Konferencia 2023 fő célja, hogy olyan kézzelfogható és gyakorlatias információkat és tudást kapjatok, mint jelenlévő cégvezetők és webshop tulajdonosok. Ezek a tudásbázis segíteni fog abban, hogy a válsághelyzet után még nagyobb lépésekben tudjatok fejlődni az online térben.

Olyan előadókat hívtak meg, akik előadásaira nemcsak rekord gyorsan fogynak el a helyek, hanem tudást és tapasztalatot tudnak átadni Nektek! Gyakorlati tudás a sikerhez!

Ez egy kivételes lehetőség, hogy az ország legjobb szakembereitől első kézből szerezz olyan gyakorlati tudást, amellyel a zsebedben pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a következő években olyan szintű növekedést érj el, mint korábban soha.

Maximum Business

A Díjátadó Gála műsorvezetője Jakupcsek Gabriella. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, jegyek még kaphatóak! Legyél részese az Év Webshopja versenynek és a Webshop Konferenciának, és lépj a következő szintre az online üzleted fejlesztésében!

Az Év Webshopja logó

Tartalomhoz tartozó címkék: kerma kiállítás közösség