Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Új hangelnyelő megoldás a Kerma akusztikus lamella panelekkel

Új hangelnyelő megoldás a Kerma akusztikus lamella panelekkel A Kerma bemutatja legújabb termékét, az akusztikus hangelnyelő lamella paneleket, amelyek ideális megoldást kínálnak a zaj és a visszhang csökkentésére a beltéri terekben.

Az új Kerma akusztikus lamella panelek rendkívül hatékonyak a hangelnyelés terén. A lamellák egy filc alapra vannak applikálva, mely lehetővé teszi, hogy hatékonyan elnyeljék a hanghullámokat, csökkentve ezzel a visszaverődést és a kellemetlen zajt. Ezáltal javul a hangminőség és a beszédérthetőség, és kellemesebb, csendesebb környezetet teremt az adott helyiségben.

akusztikus lamella

A Kerma akusztikus lamella panelek könnyen telepíthetők, és elérhetők különböző színekben, hogy illeszkedjenek az adott tér dizájnhoz és igényekhez. Az egyedi anyaghasználat és a magas minőségű gyártás biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Ezek a panelek különösen alkalmasak irodákhoz, éttermekhez, konferenciatermekhez, stúdiókhoz és otthoni szórakoztató helyekhez, ahol a hang akusztikája kiemelkedő fontosságú. A Kerma akusztikus lamella panelek segítségével a felhasználók élvezhetik a magas szintű akusztikai kényelmet és a jobb hangélményt.

Tekintsd meg a Kerma lamella falpaneleket itt. KERMA LAMELLA

hangelnyelő akusztikus lamella falpanelek