Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Gyönyörű hálószoba ágyvég dekorációk KERMA panelekből

Gyönyörű hálószoba ágyvég dekorációk KERMA panelekből Nagyon szépen megtervezett lakásokba kerültek KERMA műbőr falpanelek, egyik kedves visszatérő ügyfelünk által. Látható, hogy a dekorpanelekből milyen dekoratív és változatos megoldások születhetnek!

Mindig öröm számunkra, amikor ilyen szép megoldásokat látunk, az általunk gyártott falpanelekből. Kedves ügyfelünk már számos alkalommal használta a Kerma falpaneleket mint ágyvég, falvédő, tv fal vagy előszoba faldekoráció. A panelek összhangban vannak a szoba többi részével, sőt túlzás nélkül mondható, hogy az egyik legszebb eleme. 

luxus-agyveg-dekoracio-kerma

Szeretjük az ilyen jellegű megkereséseket, mert ez is azt bizonyítja, hogy a falpanelek használatával olyan egyedi megoldások születhetnek, mely semmi mással nem. Ez nem egy festett fal, vagy tapéta. Itt a formák, anyagok valódi 3D-ben élnek! A panelek nem csak dekorációk, hanem funkciójuk is van! 

falpanel-kerma-luxus-agyveg-design

Ha Te is szeretnél otthonodba egy szépen megtervezett KERMA falburkolat megoldást, akkor keress minket bátran! Segítünk a tervezésben, az anyagok, színek kiválasztásában! 

haloszoba-design-falburkolat

A műbőr mellett a falpanelek textilből is készülhetnek. A könnyebb választást ingyenes színmintákkal segítjük, melyek itt kérhetők: INGYENES MINTA

haloszoba-faldekor-kerma

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA

falpanelek-kerma-burkolat