Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

GEKKOFIX öntapadós tapétákkal bővült webáruházunk!

Kerma Design
2020. 07. 15. 22:15:00
GEKKOFIX öntapadós tapétákkal bővült webáruházunk!
Kiváló minőségű öntapadós tapéták Hollandiából, melyet a Vénilia Decor gyárt több mint 200 különböző mintában! A mai trendeknek és piaci igényeknek megfelelő mintákban és színekben, melyek közül mindenki megtalálja a magának megfelelőt!

A több mint 45 éve működő GEKKOFIX az egyik meghatározó szereplője az öntapadós tapétákat gyártók között. A számos helyen kapható tapétákat mi is felvettük webáruházunk választékába, hiszen a falpanelek mellett, vagy akár együtt jól kombinálható, dekoratív felületek alakíthatóak ki.

A tapéták öntapadós vinyl fóliából készülnek, melyek egy vagy több színben vannak megnyomtatva. A tapéták alkalmasak különböző sima felületek bevonására, például fa, műanyag, bútorlap, csempe. A fóliák alkalmazásával házilag tudjuk megújítani bútoraink, tárgyaink felületét. Az elkészült felület könnyen tisztítható, tartós és dekoratív lesz. 

gekkofix-ontapados-tapeta

Akár ideiglenes, vagy állandó megoldást keresünk, az öntapadós tapéták jó megoldást nyújtanak, mivel igény esetén könnyen eltávolítható és az adott felület újra tapétázható, akár egy másik színű, vagy mintázatú fóliával. Gyors, tiszta, praktikus megoldás, melyhez nem szükséges semmilyen ragasztó, szerszám. A felület nem igényel semmilyen utólagos kezelést. A lényeg az, hogy egy sima, tiszta, zsír- és pormentes felületet válasszunk és már mehet is a felújítás! Szórakoztató és könnyű megoldás, melynek a kivitelezésébe akár a gyerekeket is bevonhatjuk! 

gekkofix-tapeta

Minél könnyebben felújíthatjuk otthonunkat , annál kevesebb gondot okoz ez nekünk, és elérjük a kívánt célt: a szobáink átalakítását! Az otthonunk felújításának, átalakításának, modernizálásának kulcsa az, hogy megtaláljunk egy modern, trendi, divatos, szerethető színt, vagy mintát, amely megfelel az igényeinknek és ízlésünknek. A kreativitás korlátlan, keverhet textúrákat, mintákat, színeket a különböző színtartományokból és akár stílusokat is, amelyek jól kombinálva teljesen átalakíthatják otthonunkat, biztosítva ezzel a kényelmet és az otthonosságot!

tapeta-gekkofix

Reméljük, hogy segítettünk abban, hogy a GEKKOFIX öntapadós tapétákkal megtalálod az ideális dekorációt az otthonod felújításában!

Tartalomhoz tartozó címkék: Gekkofix öntapadós otthon