Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Fürdőszoba trendek

Kerma Design
2022. 06. 09. 22:59:26
Fürdőszoba trendek
Számunkra is érdekességként szolgált, hogy van nemzetközi napja a kádban olvasásnak így megragadva az alkalmat, körülnéztünk a legújabb fürdőszobatrendek tájékán, hogy mire számítsunk ez évben.

Van aki a zuhanyzásra esküszik, mások pedig szeretnek elmerülni nyakig a habos, meleg vízben. Az utóbbiakhoz szólunk most - teret hódít a különálló kád, amit többnyire a fürdőszoba közepén helyeznek el. Különböző formai megoldásokkal találkozhatunk, továbbá a színek sem merülnek ki csak az egyszerű fehérben - a matt színek többek között a fekete, a tengerészkék és a mustársárga is mesés összhatást tud adni. Ennél merészebb megoldásokkal is találkoztunk - a türkiz sem váratlan a palettán. A fürdőszobákat is szeretik a fürdőkád színéhez hangolni, így a mosdótelep és a csempék is azonos vagy kiegészítő színpalettán mozognak.

furdoszoba-trendek

A másik kedvencünk, hogy a dézsafürdők is reneszánszukat élik - persze ez leginkább azoknak adott, akik rendelkeznek kerttel vagy olyan helyiséggel, ahol ez az óriási dézsakád elfér. Aki a kertben élvezi ezt a fantasztikus lehetőséget, a hatás nem marad el - madarak csiripelnek, a lágy szellő fúj, a levegő pedig fűszeres a virágillatoktól - mesés hangulatot tud adni. Pár apró simítással - fáklyák, napelemes lámpák - páratlan élményben lesz részünk!

A fejlett technológia mindenhol megtalálható - ez nincs másként otthonunkban sem. A Toto fürdőszobai kellékekkel foglalkozó cége egészen az űrig ment inspirációért. Bizony, a súlytalanság érzetét próbálják átadni a legújabb fürdőkád modelljükkel,amelyekhez komoly
tanulmányokat kapcsoltak. Persze ezen kádak már többféle extrát is tartalmaznak, így nem meglepő, hogy az áruk is súrolja a csillagokat.

trend-furdoszoba-kerma

Ma már nemcsak az általános csaptelepek közül tudunk válogatni, hanem akadnak igencsak luxust keltő fajták is - süllyesztett, arany színben vagy épp matt feketében pompázó, számos anyaggal és funkcióval kísérleteznek ma már, nem ritka az sem, hogy kombinálják a színeket vagy az anyaghasználatot. A hőszabályzó kar vagy épp a tekerők is formai változásokon esnek át: a régi formákat felülírják az új, letisztultabb designelemek, amelyek a vékony,de strapabíró csövektől kezdve az érintésmentes megoldásokig is eljutnak.

otthon-furdoszoba-lakas

A beépítettség, a helytakarékosság egyre nagyobb szerepet kap: ez akár egy süllyesztett mosdókagylóban is megnyilvánulhat, de egészen merész megoldásokig mehet például a beépített LED fényekig - ezzel a felesleges anyaghasználat elkerülése és az energiatakarékosság felé terelik az embereket, a lehető legmodernebb, legdesignosabb és legmegkapóbb módokon. A mai rohanó világban egyre nincs időnk sokszor: magunkra. Ezt pedig úgy próbálják ellensúlyozni, hogy a fürdőszobánk adja a legnagyobb spa-élményt anélkül,hogy kimozdulnánk otthonról. Megannyi új, wellness funkciót kapnak a fürdőkádak, zuhanyrózsák, zuhanykabinok, hogy a fürdés vagy zuhanyzás felérjen egy lélekfrissítő élménnyel.

pvc-falburkolat-furdoszobaban

Fürdőszobába a legáltalánosabb választás a különböző hidegburkolatok, csempék, padlólapok. Webáruházunkban fürdőszobába is alkalmas falpaneleket is találsz! Ilyen típusok: Slate-Lite, FlexWallWood-Look falpanelek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: fürdőszoba lakberendezés stílus