Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Fürdőszoba és wc falburkolat megoldások

Fürdőszobában és a wc-ben olyan falpanelt érdemes választani, mellyel gyorsan, tisztán lehet a kivitelezést elvégezni, akár házilag is, vagyis nem szükséges hozzá burkoló szakember!

Ezekkel a panelekkel viszonylag olcsón, egyszerűen tudjuk a kívánt falfelületet felújítani. A rögzítés általában ragasztással történik, melyhez a Soudal T-Rex kék tubusú transzparens (átlátszó) ragasztót ajánljuk. VÍZES HELYISÉGEKBEN történő alkalmazás esetén figyeljünk a megfelelő víz-zárásra, ügyeljünk arra, hogy a panelek mögé a későbbiekben víz ne kerülhessen!

Használjunk műanyag záró profilt, szilikonos tömítőt-ragasztót. Felhívjuk a figyelmet, hogy a különböző tisztítószerek, súroló anyagok a panelek felületét károsíthatják, szín fakulást, szín változást okozhatnak, illetve a vizes-párás-nedves környezetben a nem megfelelő felrakásból adódóan a panelek mögött penészesdés is kialakulhat.

PVC FALPANELEK

Gyors, praktikus és pénztárcabarát falburkolat megoldás! Nagyon jó mert gyorsan és tisztán lehet vele dolgozni. Meglévő csempére is rakható!

Szakember és különleges szerszám sem szükséges a felrakáshoz. Anyagát tekintve, egy vékony, domború, üreges, nyomtatott PVC, melyek jól imitálják a különböző struktúrákat, mint: csempe, tégla, fa, mozaik.

Nagyon szép csempemintás, kőmintás és famintás változatokban kapható. Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényel.

A FLEXWALL dekorációs panelek, egyszerű burkoló lapok, tehát nem valódi fa, csempe, tégla, vagy kő az anyaguk, hanem valósághű utánzatok! Ragasztással rögzíthető.

• Jól tisztítható

• Olcsó

• Gyors, tiszta kivitelezés

• Sok minta kapható

• Hajlítható, vízálló

 

WOOD-LOOK FALBURKOLATOK

A WallArt WOOD-LOOK falpanelek különböző stílusban és mintában készült vinyl falburkolatok, melyek tökéletesen illeszkednek a belső terekhez. 

Könnyen felrakható falburkolat megoldás, amivel pillanatok alatt szebbé varázsolhatjuk otthonunkat! Képzeljen el egy “fából készült” falat, amely gyorsabban telepíthető, mint a tapéta és könnyebben, mint ha festené! 

• 100% vízálló

• tűzálló (de nem hőálló)

• könnyen tisztítható

• házilag felrakható 

A WOOD-LOOK falpanelek megtekintéséhez kattintson IDE.

 

SLATE-LITE TERMÉSZETES KŐBURKOLAT

Az ultravékony kőfurnér szeleteinket a világ legszebb kőtábláiból állítjuk elő, német precizitással, a lehető legmagasabb minőségben.

Mindegy egyes kőfurnér lap egyedülálló, a változatos, és egyedi struktúráknak köszönhetően egy masszív, több centi vastag kőtábla érzését és megjelenését kelti. 

A Slate Lite termékek további nagy előnye, rugalmasságuknak és könnyű súlyuknak köszönhetően emberi erővel egyszerűen mozgathatók, szállíthatók, továbbá könnyen és gyorsan vághatók, felületük nem pattan le, nem törik el.

A Slate-Lite termékek beltéren és kültéren is egyaránt használhatók, csakúgy mint vizes helyiségekben

A SLATE-LITE természetes kőburkolatok megtekintéséhez kattintson IDE. 

 

GREEN DESIGNERS

Műnövény faldekoráció, mely alkalmas a fürdőszobába is. Előnye, hogy egyszerűen telepíthető és nem igényel semmilyen ápolást, gondozást. A műnövény falak teljesen hasonlítanak az igazi növényekhez. Kirakhatunk vele egy teljes falat, vagy egy kisebb falrészt is. 

• Nem igényel karbantartást

• Vízálló

• Vágható, alakítható 

• Elrejti a fal hibáit

• Házilag felrakható

A GREEN DESIGNER műnövény falpanelek megtekintéséhez kattintson IDE. 

Tartalomhoz tartozó címkék: fürdőszoba