Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Feltűnő falak - színpompás terek

Kerma Design
2019. 06. 13. 23:48:35
Feltűnő falak - színpompás terek
Már egyetlen változtatás is képes arra, hogy teljesen más hangulatot adjon az adott térnek.

Az ördög a részletekben rejlik - szokták mondani. Már egyetlen változtatás is képes arra, hogy teljesen más hangulatot adjon az adott térnek. Erre a leginkább alkalmas az, ha úgynevezett murals-ot azaz freskót vagy freskóhatású falpanelt helyezünk a falra. Budapesten és a világ többi pontján is találhatóak tűzfalakra festett, nagyméretű, részletgazdag festmények - ezeket némi apró módosítással mi is otthonunkba hozhatjuk, hogy egy igazán modern, urbanista hatást érjünk el.

A téma rajtunk áll - gondolkozhatunk absztrakt képekben, választhatunk naturális ( pl. banánlevél mintás) képet de számos kiváló ötlet pattanhat ki a fejünkből, mert szinte végtelen a lista. Inspirációért érdemes meglátogatni a Pinterest oldalunkat!

Ezek a falak éppúgy jól mutatnak az étkezőben mint a nappaliban vagy a gyerekszobában. A lányok kifejezetten örülni fognak neki, hiszen ki ne vágyna egy saját fotófalra?
Az otthoni irodában is mesésen tud mutatni - egyszóval nincs hely a lakásban, ahol ne állná meg a helyét ez a különleges technikai megoldás.

Ha nem szeretjük a nagyon részletes megoldásokat, akkor sincs gond - neutrális falpanelekben is gondolkozhatunk, hiszen a textúra/egységes szín módosításával is fantasztikus eredményeket érhetünk el. Ehhez akár öntapadós tapétákban vagy szimpla egyszínű falpanelekben is gondolkozhatunk. Számos előnye van mindkettőnek: könnyű falra helyezés, amely nem igényel szakembert, továbbá egyszerű tisztántarthatóság és kopásállóság, természetesen akkor, ha betartják a tisztításra vonatkozó fontos szabályokat.
Mivel nem igényel különleges eszközöket és szakértelmet, rengeteget spórolhatunk.


Ahogy fent említettük, nemcsak a színekkel, hanem a textúrákkal is lehet játszani - bőven van választék erre! A könnyedebb, puhább, modern megoldások kedvelőinek ad teret az O!Bubble falpanel vagy a Fluffo falpanel. Ide sorolható még a Kerma Design filcből készült falpanelje is - elég mindössze egyetlen falat dekorálnunk a felsorolt falpanelek egyikével és máris teljesen más hangulatúvá válik a tér!

Kifejezetten képi megjelenítésre ajánljuk a Kerma Design nyomtatott textilbőr faliképeket: rengeteg opció közül választhatunk, akár a Kerma Design már meglévő palettájából vagy saját ötlettel is érkezhetünk.


Az itt felsorakoztatott ötletek csak egy része annak, ami megvalósítható az általunk forgalmazott falpanelek által. Mivel az országban egyedülállóan nagy választékkal rendelkezünk falpanelek terén, így a legjobb megoldás, ha ellátogat weboldalunkra vagy személyesen megnézi a kínálatunkat!
További kérdéseivel, ötleteivel forduljon bátran hozzánk az info@kerma.hu email címen!

Tartalomhoz tartozó címkék: lakberendezés stílus