Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Amikor a fantázia beindul! Vásárlói vélemény falpaneljeinkről...

Amikor a fantázia beindul! Vásárlói vélemény falpaneljeinkről...
Szeretnénk veletek is megosztani egy kedves vásárlónk véleményét, melyet levelében írt meg nekünk, néhány referencia képpel mellékelve. Ha valamiért, hát ezért érdemes és jó érzés falpanelekkel foglalkoznunk! 

Már több mint 10 éve foglalkozunk falpanelek forgalmazásával. Az évek alatt nagyon sok pozitív visszajelzést, sok-sok referencia képet kaptunk vásárlóinktól. Jó látni, hogy mennyire klassz megoldások születnek és milyen sok ügyfelünk otthona szépül meg a különböző falburkoló panelek segítségével. Ezekből a képekből bizonyára sokan inspirálódnak és kapnak késztetést arra, hogy maguk is használjanak valamilyen falpanelt otthonuk dekorálására. 

kerma-haloszoba-falpanel

Kedves ügyfelünk több falpanelt is választott, melyekről kaptunk néhány fotót is. A hálószobájukat Kerma szintetikus műbőr falpanelekkel díszítették. Az ágy mögötti falra helyeztek különböző színű műbőr panelt, melyek jól illeszkednek a szoba többi részéhez. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a falpanelek lettek a szoba legszebb része! A 3d-s műbőr panelek előnye, hogy könnyen tisztíthatóak, házilag is felrakható, strapabíró falburkolat. A választott műbőr típusok: Inter, Arden és Melody. 

nappali-wallart-3d-falpanel

A nappali mennyezetét Squares 3D-s falpanelekkel díszítették, mely egy környezetbarát falburkoló panel típus a Wallart nevű holland cégtől. A panelek újrahasznosított cukornád őrleményből készülnek. Jól festhető, strapabíró falburkolat megoldás. A paneleket szürke színre festették, mely jól harmonizál a nappali más elemeivel. 

green-designers-munoveny-falpanel

A harmadik választott falpanel típus egy műnövény modul, melyet a Green Designers gyárt. Ezek a panelek jól utánozzák a valódi növényeket, de előnyük, hogy semmilyen gondozást nem igényelnek. A panelek segítségével egy egyedi faldekorációt hoztak létre. A panelek körbe ölelik a gyermekek rajzait. Olyan mint egy fotófal, csak itt rajzok vannak. Nagyon ötletes megoldás! 

Rendeltek még lamella falpaneleket is, de sajnos azokról nem kaptunk képeket. A választott típus az Oak White fehér tölgy lamellák voltak. A bordázott lamella falpanelek nagyon kedvelt falburkolat megoldások. 

Vásárlónk színmintákat rendelt a műbőr és a lamella panelekből is, ami megkönnyíti a tervezést. Ez azért is hasznos, mert a monitoron látott színek mindig eltérnek a valóságtól! Mindenkinek ajánljuk, hogy választás előtt, amiből lehetséges, kérjenek színmintát. Nem mindegyik ingyenes, de megéri! 

A szép képek mellé egy kedves levelet is kaptunk, mely itt olvasható:

"Tisztelt Kerma Csapat!

Nincs különösebb célom ezzel a levéllel, mivel sikeresen befejeztük a lakásunk szépítgetését a Ti segítségetekkel, de csatolok pár képet, hátha tudjátok használni (műbőr panel, műnövény, 3D panel). Rendkívül modern és esztétikus kínálatból tudtam választani a honlapotokon és iszonyatosan beindította a fantáziám a tervezés során. Sokszor futott végig a fejemben amikor böngésztem,h "ezt a következő lakásunknál biztos be fogom tervezni". Íme, így is lett. :-)

Mivel lassan befejezzük,így a kedvezmény kuponotokat csak max jó pár év múlva tudnám felhasználni. Ezzel a levéllel csupán annyi lett volna a szándékom, hogy megköszönjem: "néha igenis lehet gyöngyöt találni a zavarosban".

További szép estét és még sok elégedett vásárlót kívánok!   K. Anikó' 

Mondanunk se kell, egy ilyen vélemény nagyon jó érzés! Sok-sok véleményt és értékelést kaptunk már, de ez az egyik legkedvesebb számunkra! További levelezésünket is megosztanánk veletek:

"Kedves Anikó,

Nagy örömmel olvastuk a levelét! 

Először is gratulálunk az otthonukhoz, nagyon szép lett! Örülünk, hogy több termék is betervezésre került, ebből is látszik, hogy a falpanelek milyen sokoldalúak és mennyi minden készülhet belőle. A nappali nagyon dekoratív és különleges összességében, a falpanelek nem hivalkodnak, jól illenek a letisztult sima felületekhez a modern vonalvezetéshez.

A hálószoba műbőr ágyvég dekoráció ennek ellentéte, hiszen ott pedig a falpanelek a leghangsúlyosabbak. Tapasztalatból írom, hogy biztosan sokan fogják majd csodálni és kérdezni, hogy miből van, hogy van felrakva, egy darab, vagy több darabból áll?

A műnövény fal pedig egy üde színfolt. Praktikus és látványos megoldás, ez is vonzani fogja a tekinteteket. 

Közel tíz éve azon dolgozunk, hogy minél többen megismerjék a különböző falpanelekben rejlő lehetőségeket. Sok ezer ügyfelünk volt már, számos pozitív visszajelzést és értékelést kapunk nagy örömünkre, de azért ritka az ilyen kedves visszajelzés, mint amit Öntől kaptunk! Köszönjük!

Ha megengedi, akkor a képeket a levelével együtt használnánk fel, (persze név nélkül), mert ebben minden benne van!

Minden jót kívánunk Önöknek!

Üdvözlettel, Kerma csapat"

És akkor legyen itt a válasz is:

"Kedves Ferenc! Kedves Sándor!

Természetesen nincs semmilyen kifogásom. :-)

Sajnos a nappaliban még hiányoznak a vászonképeink, azzal lenne teljesen komplett a mennyezetre beépitett 3D panel összhatás,de ez a termék tekintetében végül is irreleváns. A lamella elemeket nem is említettem előző levelemben, pedig szinte mindenhol megjelenik az is. Tudom,h a jó természetes, de azt tapasztalom a mai világban ez még sem így van, ezért is gondoltam jól fog esni egy újabb pozitív visszajelzés.

Akárki jön hozzánk látogatóba, mindenkinek kivétel nélkül nagyon tetszett a lakásunk, rólunk nem is beszélve, nagyon jók az ilyen közegben töltött mindennapok."

Reméljük, hogy a jövőben is számos elégedett ügyfelünk lesz és sokak otthonát fogják még falpanelek díszíteni.