Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Falvédő LED világítással! Mutatjuk hogy készült!

Falvédő LED világítással! Mutatjuk hogy készült!
A képeken látható falvédő világosszürke Kerma műbőr panelekből készült és LED világítással lett kiegészítve. Nagyon látványos és praktikus megoldás!

Falvédőink nagyon sikeresek vásárlóink körében! Számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek: házilag felrakható, könnyen tisztítható, rengeteg színben és méretben kapható, strapabíró. Valamint ha szeretnénk, akkor bármikor áthelyezhető egy másik falra, vagy vihetjük magunkkal az új lakásba, ha úgy alakul.

led-falvedo-otthon-szoba

Alap esetben a panelek közvetlenül a falra vannak ragasztva egyenként. A panelek eltávolítása idővel így is lehetséges, de azért nehezebb, mint ha a képeken látható módszert alkalmaznánk.

Ha szeretnénk, hogy a falvédőnk mobil legyen, akkor a paneleket helyezzük egy bútorlapra és ne a falra ragasszuk!. Ebben az esetben válasszunk egy 16 mm vastag natur bútorlapot, ami 2-2cm-el kisebb mint a falvédőnk. Így nem fog a bútorlap kilátszani, valamint a szélére LED csíkot tudunk tenni.

butorlap-falvedo-led

A bútorlapot a 4 sarkán fúrjuk fel a falra, majd erre kezdjük el ragasztani a paneleket. A négy sarkon lévő panelt pedig kétoldalas ragasztóval, vagy még jobb ha tépőzárral rögzítjük. Így a falvédő könnyebben áthelyezhető lesz egyik helyről a másikra, mert csak a négy sarkánál kell lecsavarozni. 

kerma-design-falvedo

Reméljük tudtunk segíteni egy jó falburkolat ötlettel! Falra fel!

butorlap-design-szoba

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrpanel falvédő kerma otthon