Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

A Google Trends Tükrében: A Falpanelek Folyamatos Növekedése Magyarországon

A Google Trends Tükrében: A Falpanelek Folyamatos Növekedése Magyarországon

A falburkolatok és falpanelek is egyre inkább előnyben részesített alternatívákká válnak Magyarországon, ahogy az idő halad. A blogunkban megjelent cikkünk során bemutatjuk a múlt években tapasztalt Google Trends keresési irányzatait és mintáit.

Falpanelek és a Google Trends

Izgalommal töltött el bennünket az a kíváncsiság, amely arra ösztönzött minket, hogy feltárjuk, milyen érdeklődés mutatkozik a Google kereséseiben a falpanelek, 3D falburkolatok és kifejezetten a Kerma Design márkanevünk iránt. Mindez különösen aktuális, tekintettel arra, hogy immár majdnem 11 éve aktívan tevékenykedünk ezen a szakterületen.

google trends falburkolatok

 

► A Google Trends kiváló eszköz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy érdekes és hasznos információkat gyűjtsünk. Szorosan koncentrálva a magyarországi keresésekre, feltérképeztük, hogyan változott az elmúlt 12 évben a falpanel, falburkolatok és tapéták iránti keresések számossága.

falpanelek kerma design google trends

Az évek múlásával a lakberendezés és belsőépítészet területei folyamatos átalakuláson és fejlődésen mennek keresztül, cikkünkből kiderül, hogy a falpanelek milyen érdeklődés volt az elmúlt évek alatt és napjainkban.

A teljes cikk itt olvasható: Falpanelek a Google Trends Tükrében

Google Trends

Tudjátok, ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

Tartalomhoz tartozó címkék: falvédő kerma közösség