Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Dekoráljunk öntapadós tapétákkal!

Kerma Design
2022. 06. 08. 21:00:33
Dekoráljunk öntapadós tapétákkal!
Az öntapadós fóliáknak / tapétáknak számos felhasználási területük van, hiszen egyszerű, könnyű a felhelyezése, méretre vágható és mutatóssá varázsolja a legunalmasabb felületeket is.

Polcok, fiókok, asztalok, éjjeli szekrények, bútorok, komódok - csak hogy egy pár darab felhasználási felületet említsünk, ahol fantasztikus eredményeket érhetünk el gyorsan és egyszerűen percek alatt!
Alábbi cikkünkben megmutatjuk Önöknek, hogyan és miként használhatják fel a kínálatunkban fellelhető öntapadós fóliákat.

ontapados-tapeta


1. Konyhabútor
Az új konyhabútorra nem kell több ezreket költeni, egy okos és gyors megoldással teljesen újat varázsolhatunk régi konyhabútorunkból. Az öntapadós fóliák előnye a gyors felhelyezés, könnyen tisztántarthatóság. Választhatunk egyszínű, matt, famintás, dekorációs fóliák közül - ha úgy tartja kedvünk, akár évente cserélhetjük le, követve az aktuális trendeket továbbá változatos külsőt adva az egyik legfontosabb életterünknek.
A konyhában az előkészítőpulton is bátran használhatjuk a fóliázó technikát - márványmintával mesésen fest!

tapeta-ontapados


2. Előszobaszekrény
Aki panellakásban él, annak nem kell bemutatnunk, hogy egyes panelházakban az előszobában beépített előszoba szekrények vannak, amelyek bár praktikusak, a designjuk szempontjából nem a legesztétikusabbak. Ehhez is tökéletes megoldást ad, ha lefóliázzuk és a fogantyúk kicserélésével minimális büdzséből is fantasztikus, stílusos bútort varázsoltunk!

ontapados-tapeta


3. Nappali és home office
Ahogy a fent említett helyiségeknél itt is érvényes, hogyha van egy régi bútorunk, nem kell kidobnunk - itt is óriási segítség lehet az öntapadós fólia. Az íróasztal, a nappali bútorok újulhatnak meg a kezünk által, amihez mindössze egy vonalzóra, egy tapétavágóra és egy simitó eszközre van szükségünk. Nem kell megválnunk kevésbé stílusos vagy új
íróasztalunktól - egy fekete matt fóliával mesés eredményeket érhetünk el!

Nem tudja, hogyan és miként kezdjen neki? Semmi gond!


Pinterest és a Facebook oldalunkról rengeteg inspirációt meríthet - Facebook oldalunkon folyamatosan tesszük közzé az ügyfeleink által készített képeket, amelyek tökéletesen mutatják, hogy Ön is bátran belevághat, nem szükséges külsős szakember segítsége hozzá!

ontapados-tapeta-design

Webáruházunkban csempe,kő,márvány, fa, egyszínű és mintás öntapadós fóliák közül válogathat. A tapéták mellett pedig több mint 3000 falburkoló panellel tehetjük otthonunkat még szebbé! Ha falburkolatra van szükség, akkor nálunk jó helyen jár!