Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap > Blog >

Egyedi faldekoráció, nyomtatott KERMA műbőr panelekből

Kerma Design
2018. 09. 25. 22:13:01

Miért különlegesek a KERMA műbőr faliképek?

Nagyon sokféle faldekorációs megoldás létezik, a falak díszítésére számtalan lehetőség van, de ezek közül is újdonságnak számít az, hogy egy kép 3D-s műbőr panelekből áll össze, mely bármilyen fotót, vagy képet ábrázolhat. Ez a technika a mi ötletünk, melyet az elmúlt évek alatt fejlesztettünk ki.

kerma-design-nyomtatott-mubor-falikep

Mit kell tudni az a technikáról, az alkalmazott anyagról?

Faliképeink digitális nyomtatással készülnek 12,5x12,5cm és/vagy 25x25cm méretű panelekre. Ezekből a panelekből áll össze a kép. A panelek 1cm vastag faforgácslapból, 1cm vastag szivacsból és az arra ráfeszített, rátűzött nyomtatott speciális műbőrből állnak. A műbőr felületét még egy speciális lakkal is bevonjuk, hogy a nyomat tartósabb, uv álló és színtartóbb legyen.

keresi-ferenc-nyomtatott-falikep-etkezo

Milyen méretű lehet a kép?

Egy adott kép tehát 12,5x12,5cm és/vagy 25x25cm panelekből állhat, így a méretek ennek a két méretnek a szorzói lehetnek. Például 100x125cm, 75x100cm, 75x87,5cm, de akár egy egész falat betöltő kép is megvalósítható, például 275x300cm méretben. Természetesen fontos az, hogy milyen felbontású és minőségű fotóról, vagy képről készítünk faliképet. Ha van egy kedvenc fotót, vagy képed, küld el nekünk és megnézzük, hogy az a méret amit szeretnél, megvalósítható-e.

eloszoba-faldekoracio-kerma-mubor-falikep

Mit ábrázolhat egy falikép?

Bármit, amit szeretnél! Készítettünk már képet családi fotóról, festményről, kedvenc kutyusról, cicáról, különböző állatokról, virágokról, városokról. Ha van egy kedvenc fotód, vagy témád, írd meg nekünk, küld el a képet és tervezünk rá egy teljesen egyedi verziót. A tervezés ingyenes! Még egyedibbé tehető egy kép, ha a nyomtatott paneleket, sima, különböző színű műbőr panelekkel is keverjük egy képen. Erről több ötletet is találsz képeink között.

design-faldekor-kerma-poszter

Miért több, mint egy sima falikép?

Mert a KERMA nyomtatott műbőr dekorpanelekből nem csak egy sima faldekoráció készülhet, hanem akár egyedi falvédő, tv fal, ágyvég, vagy akár előszoba fal is. Gyerekszobába különösen egyedi és dekoratív falvédő születhet például különböző mesefigurák, állatok, vagy akár gyerekrajzok felhasználásával is. Egy szép falikép nem csak otthonunkat díszítheti, de nagyon jó ajándék ötlet is lehet, pl születésnapra, karácsonyra, ballagásra stb.

art-design-wallart-panels

Mennyibe kerül egy nyomtatott falikép?

A Kerma nyomtatott műbőr faliképek ára 49.500.-/m2 Például egy 75x75cm kép 27.845.- , egy 125x150cm pedig 92.810.- bruttó. Ez az ár lehet, hogy valakinek elsőnek drágának tűnik, de a műbőr nyomtatás nem olcsó technológia, illetve a tervezés, képszerkesztés elég sok időt igényel, valamint a panelek kézi munkával készülnek műhelyünkben, ami szintén költséges. Szerintünk bármilyen azonos méretű festmény se olcsóbb, sőt valószínűleg drágább is! A mi képeink szintén egyediek, tehát a pénzedért olyan faldekorációd lesz, ami csak Neked van!

gustav-klimt-falikep-design-paint

Hogyan kerül a kép a falra?

A dekorpaneleket ragasztással kell a falra helyezni. Alap esetben a paneleket egyenként kell a falra ragasztani, de az is megoldás lehet, hogy egy hordozóra ragasszuk őket és a hordozót pedig felfúrjuk, vagy felakasszuk a falra. Így a kép levehető, áthelyezhető lesz. Természetesen nagyobb kép esetén, mely akár egy egész falat is betölt, az első megoldás a javasolt. De persze ez egyénileg eldönthető. A hordozó lehet például egy natur bútorlap. A hordozó mindig legyen kisebb kb 2,5-2,5cm-el mint maga a kép. Így nem fog kilátszani, illetve körben led világítással is kiegészthető. Ez még növelheti a kép érdekességét, különlegességét. Ragasztáshoz a Soudal T-rex piros tubusú ragasztót ajánljuk.

faldekor-kerma-design-burkolat-dekor

Mit kell tudni a tisztításról?

A faliképet egyszerűen egy portörlővel tisztíthatod, vagy ha szükséges, akkor egy sima nedves puha törlőkendővel.

kerma-design-falburkolatok

Hogy tudsz rendelni?

Elsőként küldd el nekünk azt a képet, amiről szeretnél faliképet. Írd meg, hogy milyen méretre gondoltál és azt, hogy 12,5x12,5cm, 25x25cm VAGY 50x50cm panelekből álljon a kép. Ha nem csak “simán” az adott képről vagy fotóról szeretnél nyomatot, hanem szeretnéd, ha egy kicsit egyedibbé alakítsuk át a képet, akkor azt is írd meg nekünk.

Mi egy héten belül elkészítjük a tervet, az árajánlatot és e-mailben elküldjük Neked. Ha mindent rendben találsz, akkor kezdődhet a gyártás! Gyártási időnk 2-4 hét. A képet futárcéggel küldjük el neked, vagy átveheted személyesen debreceni bemutatótermünkben is. A szállítási költség 1.990.-

design-falipanel-kerma-otthon-szoba

Záró gondolatok…

Örülünk annak, hogy egyre többen választjátok ezt az egyedi faldekorációs megoldást. Mi minden egyes panelnél figyelünk a minőségre, mert számunkra minden egyes kép: alkotás! A tervezésnél megpróbáljuk mindenki igényét figyelembe véve, a legjobbat kihozni, akár egy egyszerű képből is! A végére pedig annyit: Vigyázat hamisítják! :-) Megjelent egy-két kritikán aluli próbálkozó is, akik saját ötletként próbálkozik...

faldekor-kerma-design-burkolat

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrpanel falikép kerma nyomtatott