Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap > Blog >

A Konyha és Étkező Falburkolatok Sokfélesége: Miért jó Választás a Falpanel?

A Konyha és Étkező Falburkolatok Sokfélesége: Miért jó Választás a Falpanel? A konyha és étkezők falburkolatának kiválasztása gyakran nehéz döntés lehet, hiszen számtalan lehetőség áll rendelkezésre. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért érdemes a falpanel mellett voksolni a hagyományos tapéta és festett falak helyett.

A modern lakberendezésben a falpanelek számos változata található, melyek nem csupán esztétikailag vonzók, de praktikusak is a konyha és étkező területén. Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan falpanel típust, melyek ideálisak lehetnek ezen helyiségek burkolására.

Falpanel: Az Ideális Konyha és Étkező Burkolat

  1. Stikwall Téglamintás Falpanel: Az étkezőben lévő téglamintás falpanelek valósághűen utánozzák a valódi téglát. Ugyanakkor könnyebbek és könnyen felrakhatók, hiszen polisztirol alapra és kemény műgyanta bevonatra épülnek. A Stikwall 3D falpanel választéka kő- és téglamintás, valamint lamellamintás változatokat is magában foglal.

stikwall téglamintás falpanel

  1. Green Designers Modul Műnövény Panelek: A műnövény modul falak lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek az étkezőknek. Az igazi növényekkel szemben nem igényelnek speciális gondozást, mint például locsolást vagy metszést. A felrakásuk egyszerű, és számos változatban elérhetők a Kerma Design falpanel webáruházban.

green designers műnövény falpanel

  1. Kerma Hexagon Műbőr Panelek: A kárpitozott panelek műbőr és textil borítással kaphatók, például hexagon alakú, több színű faldekoráció formájában. Rengeteg színben és méretben rendelhetők, sőt, akár egyedi méretekben is elérhetők. A Kerma Design már több mint egy évtizede gyártja ezen falpaneleket, így minőségükhöz nem férhet kétség.

kerma műbőr falpanel étkezőben

4. Flexwall PVC Falpanelek: Kifinomultság és Praktikum Egyszerre

A lenyűgöző konyhánk egyik dísze a metrocsempe mintás PVC falpanel, mely nem csupán szemet gyönyörködtető, de számtalan praktikus előnnyel is bír. A PVC falpanelek házilagosan könnyen felhelyezhetők, rendkívül ellenállók a nedvességgel és könnyen tisztíthatók, mindezt anélkül, hogy a stílustól le kellene mondani. Választhatunk kőmintás, famintás, csempemintás és téglamintás mintázatok közül, hogy konyhánk vagy étkezőnk egyedi atmoszférát sugározzon.

flexwall metrócsempe mintás pvc falpanel

5. Slate-Lite Kőfurnér Falpanelek: Egyedi Minőség és Sokszínűség

A Slate-Lite kőfurnér falpanel egy minőségi megoldás, mely valódi kőből készül. Minden egyes panel egyedülálló, hiszen a valós kőanyagból származik. A felhelyezésükhöz ragasztást alkalmazunk, és nem csak a falakon, hanem akár a konyhapulton is használhatjuk őket. Számos gyönyörű szín és minta közül választhatunk, és ezek a falpanelek akár kültéri felhasználásra is alkalmasak lehetnek.

slate-lite kőburkolat

6. Wallplex Konyhapanel: Praktikum és Elegancia

A Wallplex konyhapanel több mint hatvan különböző mintában és négy méretben érhető el, és ezek a panelek ideálisak konyhánk burkolásához. Vízálló tulajdonságuk és könnyű tisztíthatóságuk mellett gazdaságosabbak is, mint a valódi üveg. Mindezek mellett rendkívül dekoratívak és magas igényességet sugároznak konyhánk területén.

wallplex konyhapanel

7. Wallure Fa Falpanel: Természetes Szépség és Minőség

Az igazi tölgyfából készült Wallure fa falpanel magával ragadó természetes szépséget hoz otthonunkba. A fa egyedisége és természetes színe kiválóan illik a konyhába vagy az étkezőbe. Ezenkívül magyar kézműves munka eredménye, így minőségben is kitűnik a tömegtermékektől.

wallure fa falpanel

8. Kerma Műbőr Falpanelek: Védelem és Elegancia Kombinációja

A Kerma műbőr falpanelek nemcsak a dekorációhoz járulnak hozzá, hanem meg is védenek a fal sérüléseitől. Ezek a panelek számos színben elérhetők, és egyedi méretekben is rendelhetők. Könnyen tisztíthatók és házilag is könnyen felhelyezhetők, csak ragasztással rögzítjük a falra őket.

kerma műbőr falpanel

9. Flexwall PVC Falpanel (ismét): Praktikum és Variációk Sokfélesége

A PVC anyagból készült falburkolatok rendkívül népszerűek, mivel könnyen tisztíthatók, házilag felhelyezhetők, vízállók és a Kerma Design falpanel webáruházban számtalan mintában elérhetők.

flexwall pvc falpanel

10. Wallart 3D Falburkolat: Környezetbarát Elegancia

A Wallart 3D falburkolat egy környezetbarát megoldás, hiszen újrahasznosított anyagból, cukornád rostból készül. Bármilyen színre festhetők, és felületük strapabíró. Házilagosan is könnyen felhelyezhetők ragasztással, és modern mintákban kaphatók a webáruházban.

wallart 3d bio falpanel

11. PVC Falpanel: Egyedülálló Tulajdonságok és Költséghatékonyság

A csempemintás és mozaikmintás PVC falpanel nagyon kedvelt választás, mivel könnyen tisztíthatók, házilag felhelyezhetők, vízállók és pénztárca kímélőek.

flexwall pvc falpanel

Ezek a falpanel típusok mind kiváló alternatívát nyújtanak a hagyományos festett falakhoz vagy tapétákhoz képest, és egyúttal stílusos és praktikus megoldásokat kínálnak konyhák és étkezők számára.

Ez csupán egy ízelítő a Kerma Design széleskörű falpanel kínálatából. A webáruházban több mint 3000 falpanel közül válogathatunk, és több száz olyan típus is található, amelyek különösen alkalmasak konyha és étkező burkolására. A legtöbb falpanel könnyen felrakható, kedvező áron kapható, és a szemnek is kellemes látványt nyújt. A hagyományos festett falakkal vagy tapétával szemben a falpanelek praktikusabb és esztétikailag is vonzóbb választást kínálnak.

Tartalomhoz tartozó címkék: étkező konyha