Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

A WallArt népszerűsége - a TV képernyőjéről az Ön nappalijába!

Kerma Design
2022. 06. 13. 22:37:57
A WallArt népszerűsége - a TV képernyőjéről az Ön nappalijába!
A WallArt falpanelek páratlan szépségűek - változatos hangulatot teremtenek, és hogy erre a változatosságra fókuszáljunk, megmutatjuk hol állta meg a helyét a média világában már!

A média világa, a sorozatok és egyéb televíziós műsorok egész forgataga azon áll, hogy emberek millióit szórakoztassa nap mint nap. Mindenki számára ismerős főzőműsorok, beszélgetős estek tesznek benyomást - de nemcsak tartalmukban, hanem kivitelezésükben is!

Sok film és sorozat inspirálta már az embereket arra, hogy otthonukat máshogy rendezzék be - ehhez elég volt egy gyönyörű nappali képe, egy kellemes konyha látványa. A WallArt falpanelek páratlan szépségűek - változatos hangulatot teremtenek, és hogy erre a változatosságra fókuszáljunk, megmutatjuk hol állta meg a helyét a média világában már!

wallart-falpanelek

1. Steve Jobs film

Az ikonikus zseni filmjéről ódákat tudnánk zengeni, hiszen Michael Fassbender jól alakította az Apple atyját. A 2015-ös film egyik jelenetében, a WallArt téglamintás falpaneljei jelennek meg. A kékes színben játszó panelek tökéletesen tükrözik a letisztult eleganciát, ami Steve Jobsra és a munkásságára volt jellemző. Ez a falpanel kiváló választás irodákba - akár home officeban is! - továbbá a tárgyalókban, előszobákban is megállja a helyét.

wallart-falburkolat-kerma
 

2.Hell’s Kitchen - Italia

A népszerű amerikai főzőműsor nem véletlenül költözött az olasz tévékbe, hiszen hol máshol lenne létjogosultsága, mint az ínyenc olaszoknál? A főzőverseny izgalmas percei mellett érdemes egy pillantást vetni a konyha dekorációjára - bizony, a WallArt itt is remekel! Az élénkkék kockaelemek modern külsőt adnak a konyhának - ráadásul a kék nyugtató hatással bír, ami egy főzőműsorban elengedhetetlen - főleg ha az olaszokról van szó!

falburkolat-kerma-wallart

3. Projekt Runaway - Italia

Az olasz divatnál nincs is kiemelkedőbb - Olaszország a divat maga! Nem is lepődünk meg, a Kifutó c. műsor sokkal nagyobb volumenű a divat hazájában és a versenyzőknek sok esetben kellett igencsak felkötni a gatyájukat. De mit érnek a fantasztikus kreációk, ha a díszlet nem lenne az igazi? A WallArt piros téglamintájú fala a kreatív szoba színfoltja - nagyszerűen mutat a fekete-fehér kontraszttal, amit a próbababák, a szabászasztalok és a tervek összhangja alkot.
Az Ön kreatív szobájában is ott a helye - a piros szín élénkít, serkenti a pozítiv energiákat és harsánysága motiválja az alkotót. Elég egyetlen falat dekorálnunk vele - a további dekorációkkal, bútorokkal összhangot alkotva elérhetjük a kívánt hatást.

wallart-dekorpanel-kerma

Ezzel a három példával szemléltetjük Önöknek, hogy mennyi változatosságot tudnak adni a WallArt falpaneljei. Színek és textúrák, különböző terek - kombinációk végtelenje áll rendelkezésünkre, mindez pedig csak az Önök kreativitásán múlik, hogy a nappali, a konyha, esetleg az otthoni iroda vagy a hálószoba lesz a következő átalakítandó pont. A Kerma Design WallArt készletei személyesen vagy a webáruházban is megtekinthetők ide kattintva: WallArt

wallart-dekor-design-wallpanels
Ha további inspirációra van szüksége, látogasson el Pinterest és Facebook oldalunkra!

burkolat-kerma-kermadesign-wallart

Tartalomhoz tartozó címkék: lakberendezés WallArt 3D falpanel