Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

5 ok, amiért érdemes NORTENE műnövény modul zöldfalakat választani

5 ok, amiért érdemes NORTENE műnövény modul zöldfalakat választani A városi életmódhoz gyakran társul a természet hiánya, de a modul műnövény zöldfalak egyre népszerűbbé válnak, mint szuper lehetőség a növények becsempészésére a városi környezetbe. A Nortene műnövény modul zöldfal dekorációk egy fantasztikus megoldás, amellyel a természetet visszahozhatjuk otthonunkba, munkahelyünkre vagy bárhova, ahol szívesen látunk zöldet.

A következőkben cikkünkben megismerheted az 5 legfontosabb okot, amiért érdemes NORTENE műnövény modul zöldfalakat választani a zöld életstílus megvalósításához.

nortene-munoveny

Természetes zöld növényekkel borított falak és tetők egyre népszerűbbek a lakberendezésben és azon belül is a városi környezetben. A zöldfalak számos előnnyel rendelkeznek, például javítják a levegőminőséget, csökkentik a hőmérsékletet, csökkentik a zajszintet, és javítják a mentális egészséget is. Azonban, a természetes zöldfalak építése és fenntartása nagyon költséges lehet. Szerencsére, a NORTENE által kínált műnövény modul zöldfalak lehetővé teszik a zöldfalak számos előnyeit a költséghatékonyabb és könnyebben fenntartható megoldással.

munoveny-nortene

A Nortene műnövény modul zöldfalakat úgy tervezték, hogy könnyen telepíthetők és karbantarthatók legyenek. Ezek a modulok készülnek olyan műanyagból, amely megfelel a környezetvédelmi előírásoknak és újrahasznosítható. A modulok egy egyszerűen összekapcsolható megoldással rendelkeznek, amely lehetővé teszi a modulok egyszerű összekapcsolását, telepítését. 

terasz-zoldfal-nortene

A Nortene műnövény modul zöldfalak számos előnnyel rendelkeznek:

  1. Könnyű telepítés: A műnövény modulok egyszerűen és gyorsan telepíthetők, és könnyen alkalmazhatók mind beltéri, mind kültéri környezetben.

  2. Költséghatékony megoldás: A műnövény modulok olcsóbbak, mint a természetes zöldfalak építése, egyszerűbb a karbantartása és fenntartása.

  3. Könnyen karbantartható: A modulokat nem kell locsolni, nem kell hozzá tápanyag, nem kell vágni. Tisztítása is könnyű, mivel egyszerűen slaggal lemosható akár a fürdőkádban is. 

  4. Rugalmas kialakítás: A modulok könnyen vághatók, testreszabhatóak és kombinálhatók más Nortene műnövény modulokkal, így lehetővé teszik a dekoratív és rugalmas kialakítást.

  5. Egyszerű tisztítás A műanyag modulok vízzel tisztíthatóak. Szedjük le a falról a modulokat, zuhanyozzuk le, és tegyük fel könnyedén vissza a falra. 

nortene-zold-fal

Hova ajánljuk a műnövény modulokat? 

A Nortene műnövény modul falakat bármelyik helyiségbe ajánljuk, amelyikben szívesen látnánk egy kis zöldet. Ez a falrendszer ideális megoldás lehet például az irodákban, szalonokban, orvosi rendelőkben, éttermekben, szállodákban, vagy akár a lakásokban is, különösen azokban a helyiségekben, ahol kevés a természetes fény vagy ahol a helyhiány miatt nem tudunk szabadon álló növényeket elhelyezni. Az Nortene műnövény modul falak előnye, hogy bármilyen méretű helyiségbe beilleszthetőek, és egyedi megjelenést kölcsönöznek az adott térnek.

nappali-zold-fal-nortene

Műnövény falak más falpanelekkel...

Az Nortene műnövény modul falak kiválóan kombinálhatóak más dekor falpanel típusokkal, például fa, gipsz vagy parafa falpanelekkel is. A zöldfalak és a különböző falburkolatok kombinálása segíthet abban, hogy egyedi és izgalmas megjelenést hozzunk létre egy helyiségben. Az egyik lehetőség például az, hogy az Nortene műnövény modul falakat kombináljuk fa vagy parafa falpanelekkel, hogy természetes és organikus megjelenést érjünk el. A gipsz falpanelek pedig lehetőséget adnak arra, hogy különböző formákat és mintákat hozzunk létre a falon, amelyeket a zöldfalak tovább fokozhatnak. Az ilyen kombinációk nagyszerű módja lehet annak, hogy egyedi és személyre szabott környezetet hozzunk létre otthonunkban, irodánkban vagy bármely más helyiségben.

terasz-noveny-fal

nortene-novenyek

kert-noveny-fal