Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

2021-es lakberendezési trendek

Kerma Design
2021. 02. 12. 23:52:19
2021-es lakberendezési trendek
Bizony, 2020 elrepült, és 2021-et írunk. Ezért egy kis kedvcsinálóként betekintünk a 2021-es lakberendezési trendekbe, megmutatjuk, hogyan varázsolhatjuk át otthonunkat.

Kezdjük a színeknél: a haditengerészet színei az élvonalra törtek, a sötétkék és a sötétzöld uralkodik majd a színpalettán. Nem meglepő, ez a két szín nagyon jól párosítható az arannyal, feketével, a fehérrel is és pompásan mutat a márványmintával ami szintén sláger a lakberendezés trendjei között. Ezen felül a fa mintákkal is mesésen mutatnak - a természetközeliséget, magát a naturalisztikus, rusztikus hatást pedig egyenesen imádják a lakberendezők.

Az újrafelhasználhatóság, a sokoldalúság, a bio és a környezettudatosság hívószavai a 2021-es évnek. A tervezők törekednek arra hogy a szőnyegtől a bútorokon át, egészen a tányérokig minden újrafelhasználható legyen és környezetkímélő. Ezek után nem meglepő, hogy egyre többen újítanak fel régebbi bútorokat - nemcsak pénzt spórolnak vele, hanem emléket állítanak a nagymama hőn szeretett szófájának is.

trend-2021

A természetesség másként is megjelenik - amit eddig a természetben láttunk, bizony a nappali dísze lesz. Kövek, nyers márvány, parafa, ágak, szárított növények csak hogy egy párat említsünk az opciók közül.

Egyik személyes kedvencünk a grafika világába köszön vissza - ezek pedig az absztrakt, egyvonalas rajzok. A portrék ábrázolása sosem volt még ennyire látványos, ennyire leegyszerűsített és modern. A portrékon kívül természetesen tulajdonképpen mindent meg lehet jeleníteni ezzel az egyvonalas módszerrel - a végeredmény falra való.

otthon-2021-trend

Már esett róla szó, a fa mint anyag teljes egészében végigfut a házon. Falpanelként, hajópadlóként,a könnyű,légies bútorokon át - legyen szó mély, sötét színekről vagy a világosabb fajtából. A lényeg, hogy a természetes színe maradjon meg - kiválóan párosítható a rezes, fémesebb árnyalatokkal. Az indusztriál azaz a gyárias hangulat egyik kelléke a csövek/ fémek alkalmazása ezeket pedig nem is lehetne jobban párosítani mint a nyers, natúr fával.

design-trend-2021

2021 trendjei nem sokban térnek el az idei évtől de azt kell, hogy mondjuk érezhető a fejlődés. Ami még csak morzsaként volt jelen az elmúlt pár évben ( környezettudatosság, természetközeliség, természetes színek) az most elemi erővel kezd betörni a köztudatba. Számos DIY (csináld magad) videó is napvilágot látott az utóbbi időben, mivel a lakberendezők is biztatják az embereket a kreativitásra és az újrafelhasználhatóságra. a bolhapiacok, különböző vásárok pedig tökéletes színterei ennek - igazi kincseket találhatunk amelyeket apró módosításokkal betudunk illeszteni az otthonunk stílusába.

A Kerma Designnál is szeretjük az alternatívákat - bio elemekkel, természetes anyagokkal is dolgozunk, mert hisszük, hogy a jövő környezettudatos! Számos falpanel ötlet vár, keress fel minket! 

Inspirációért látogasson el a Pinterest oldalunkra, vagy a honlapon tájékozódjon a legújabb termékeinkről!

Tartalomhoz tartozó címkék: lakberendezés stílus