Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Lakberendezési tanácsadás és vásárlási kedvezmények az Otthon és stílus jóvoltából

Kerma Design
2022. 02. 03. 14:42:00

Ha teis felújítás előtt állsz és szeretnél kedvezményesen hozzájutni a termékehez vagy hasznos tanácsokhoz, akkor ajánljuk figyelmedbe az Otthon és stílus szuper akcióját.

2022.02.02-02.22.-ig 20% kedvezménnyel vehető igénybe a 2 órás lakberendezési tanácsadás, melyhez most ráadásul 2 értékes ajándék is jár!

.
Az ajándékok:
 • 20% vásárlási kedvezmény a www.extraglass.hu weboldalon, mely az oldalon található összes termék rendelésénél (kristálycsillárok, kristálylámpák, tapéták, dekorációk) felhasználható 6 hónapig.
• 5.000 Ft értékű vásárlási kedvezmény a www.kerma.hu weboldalon, mely az oldalon található termékek rendelésénél (falpanelek, falburkolatok stb.) beváltható 6 hónapig.
.
• Jelentkezés 2022.02.22-ig, de a tanácsadás és az ajándékok beváltása 2022.08.22-ig lehetséges.
• A kétórás lakberendezési tanácsadás eredeti díja 30.000 Ft, mely most kedvezményesen 24.000 Ft!
• A kedvezményes díj és az ajándékok igénybevételének feltétele a kedvezményes díj kifizetése 2022.02.22-ig. Az ajándékok készpénzre nem válthatók!
• A tanácsadás igénybe vehető online formában országosan vagy határon túl, továbbá személyesen, Szabolcs – Szatmár – Bereg és Hajdú – Bihar megyékben kiszállási díj nélkül.
• A kedvezményes lakberendezési tanácsadás és az ezzel járó ajándékok igénybevételéhez írj az otthonlakberendezes(kukac)gmail(pont)com e-mail címre!

Itt megtekintheti az Otthon és Stílus instagramm oldalát: @otthon_es_stilus

Többet olvashat lakberendezéssel kapcsolatban a következő linken: https://www.otthonesstilus.hu/

Tartalomhoz tartozó címkék: akció