Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap > Blog >

Stílusos konyha, ínyenceknek

Kerma Design
2022. 06. 16. 22:49:45
Stílusos konyha, ínyenceknek
A konyha szentély. Ott készülnek az otthon ízei, ott sülnek ki a családi ebédek legínycsiklandozóbb falatjai. Ha az otthonnak lelke van az a konyha. Ezért nem mindegy, hogy mi az első benyomás.

Új lakás esetében érdemes pár napot várni, átgondolni mielőtt belevágunk egy teljes átalakításba. A terep felmérését követően, szemügyre kell vennünk mi a konyha erőssége illetve gyengesége. A fal színe összhangban van-e a bútorokkal? Ha kicsi a hely, átrendezéssel és egy falfestéssel megoldható-e, hogy optikailag nagyobb legyen? Milyen a padló állapota? Mennyire praktikus és tisztán tartható a tűzhely és környéke akár a falrész is? Minimális dekorációval otthonossá, elegánssá vagy bohémmá szeretnénk varázsolni a konyhánkat?

Természetesen már meglévő lakás esetében is feltehetjük magunknak ezeket a kérdéseket, hiszen egy minimális, pénztárcakímélő változtatás is felér egy teljes imázs megújulással!

pvc-falburkolat-konyha

A konyha alapja, hogy megfelel az alábbi kritériumoknak:

 könnyen takarítható

 mobilis elemeket tartalmaz

 nem túlzsúfolt

 egységes stílus jellemzi

flexwall-konyha-pvc-falburkolat

Kerma Design szerencsére olyan megoldásokat kínál, amelyeket gyorsan, egyszerűen, szakember segítsége nélkül mi magunk is elkészíthetünk. A falpanelek egyik legjobb tulajdonsága, hogy időtállóak, moshatóak (vegyszermentesen) és dekoratív külsőt ad konyhánknak. Választhatunk PVC paneleket, maradhatunk a jól bevált kő, csempe és famintázatnál. A Flexwall panelek vízállóak, hajlíthatóak, lángállóak (ez nem egyenlő azzal, hogy hőálló is, hiszen nagy hő hatására meglágyul, elvesztheti formáját de nem kap lángra!) Fontos, hogy dörzsölésre és vegyszeres, oldószeres tisztításra sem alkalmas, a minta ezáltal lekophat, sérülhet.

design-konyha-pvc-falpanel

A falpanelek másik nagyszerű tulajdonsága, hogy nem szükséges az egész falfelületet, konyha pultot, lábazatot beburkolnunk - vágható, könnyen illeszthető így jól passzol festett, egységes színű falfelületekkel.

flexwall-pvc-falpanelek

Pinterest oldalunkon, továbbá a honlapunkon és Facebook oldalunkon is találhat inspirációs megoldásokat, akár konyhákról is. Vásárlóink is számos alkalommal küldtek be a saját fotókat, segítve ezzel döntést hozni más vevőinknek. Ne feledje, bőséges választékunkkal megannyi ötlet, megoldás megvalósítható - ha szüksége lenne bővebb tájékoztatásra, írjon emailt az info@kerma.hu email címre.

design-konyha-falburkolat-pvc

decor-3dfalpanel-kerma-burkolat