Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap > Blog >

Lakberendezési kiskalauz - 2023

Lakberendezési kiskalauz - 2023 A lakberendezési trendek 2023-ban három dologra fókuszálnak : az individualizmusra, az ökológiai tudatosságra és a technológia integrációjára. Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Az individualizmus azaz a személy egyediségét és annak kifejezését jelenti. Ezt a
következőképpen lehet dekoráció szempontjából megmutatni: érzelmi kötődésű tárgyak, például a családi fényképek vagy családban használatos idézetek faliképként való megjelenítése.

lakberendezes-kerma-design

Ehhez a legpraktikusabb megoldás a Kerma Design nyomtatott műbőr falvédője vagy a nyomtatott műbőr faliképe - nemcsak strapabíró, időtálló darabokról beszélünk, hanem egyben különleges és egyedi megoldást is biztosítanak akár a hálószobánkba, a nappaliba vagy éppen a gyerekszobába is. Ezek a falpanelek könnyen tisztán tarthatóak, a nyomtatott képek nem fakóak, hanem ragyogó,élénk színekben pompáznak, továbbá van egy minimális hő-és hangszigetelő hatásuk is. Nem utolsósorban védik a falat az esetleges szennyeződésektől.

design-falpanelek-kerma-design

Ha pedig nem a családi képalbum kockáit szeretnénk viszontlátni, akkor sincs semmi gond hiszen rengeteg más kreatív megoldást találhatunk a Kerma Designnál: például rengeteg előre elkészített falpanel minták állnak a vevők rendelkezésére különböző témákban.

falburkolat-megoldasok

2023-ban az erőteljes, eklektikus és vibráló stílusok is népszerűek lesznek, miközben az emberek egyedi és személyre szabott élettér létrehozásán fáradoznak. Az ökológiai tudatosság továbbra is meghatározza a tervezési döntéseket,még inkább fókuszba kerülnek a fenntartható anyagok. Ez magában foglalja a környezettudatos, lebomló vagy újrahasznosított anyagokat: ezt akár dekoráció, lakberendezési tárgy és falpanelek formájában is viszontláthatjuk egyes otthonokban.

falikep-kerma-design-art

A nagymama ezeréves kredence új életet kap egy stilizált tv szekrény formájában, a falpanelek lebomló cukornádrost őrleményből vagy parafából készülnek, egy lehasadt, épségben maradt nyírfa ága pedig csillár lesz a nappaliban. Az eklektikus stílus inkább a természetközeliséget, egyszerűséget és stilizáltságot célozta meg, míg a vibráló stílus a színek és mintázatok erőteljes párosítását hangsúlyozza ki.

art-design-kerma

A technológia is egyre nagyobb szerepet játszik az belsőépítészetben, a smart home jelenség szinte mindennapossá válik. Ez magában foglalja a legkisebb dekorációs elemtől kezdve pl: digitális keretet, amely változó képgalériát tud megjeleníteni, vagy a komolyabb hangparancsok vagy alkalmazások által szabályozható digitális berendezéseket.

faldekor-kerma-design


A falpanelek tekintetében ez akár egy LED-szalaggal való kiegészítést is jelenthet -
nemcsak mutatós és designossá teszi az életterünket, de energiatakarékos megoldást is adhat, hiszen egy LED fényszalag élettartalma sokkal hosszabb, illetve a fénye szabályozható, színe változtatható így kiváltja a rendes villanykörtét.

Ha további tartalmakat olvasna az idei év trendjeiről kövessen minket Facebookon is!