Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap > Blog >

Irodák és közösségi terek

Kerma Design
2019. 08. 22. 22:44:08

Az irodáknál általában a minimál stílust részesítik előnyben, hiszen a felesleges,túlzó dekoráció elterelheti a figyelmet, mellette pedig pont ez a minimalizálás segíti elő a funkcionalitást. 

Így ha a minimális dekoráció kerül szóba, jó szolgálatot tehetnek a Kerma nyomtatott falpaneljei, vagy textilbőr paneljei.  Ezek a panelek könnyen tisztíthatóak, dekoratívak, a nyomtatott falpanelek pedig a vállalat arculatához igazítható - bármilyen kép és design nyomtatható rájuk -csak a képzelet szab határt!

Ha a természetes anyagokat kedveljük, tökéletes választás az biológiailag lebomló, környezetvédő Corkbee parafa falpanel. Hő-és hangszigetelő hatással bír - a közösségi terek és tárgyalók zajvédelme érdekében a lehető legjobb megoldás. A panelekből különleges, japán fametszetre hasonlító designt alakíthatunk ki - éljen a munkahelyi zen! 

A Kerma másik nagy slágere a Hexo flockolt falpanelje. Ez a speciális eljárással készült termék nemcsak a velúrozott felülete miatt népszerű, hanem olyan designtermék, amely minden térben jól érvényesül - nyolcféle színben és mintában áll rendelkezésre.

Vevőink figyelmében szoktuk még ajánlani a Fluffo modellcsaládot, amely 52 színben és 12 formában elérhető. Különböző geometriai formájúak, jól illeszkednek egymáshoz ezáltal egységet varázsolnak a felületen. Porálló és antisztatikus bevonattal ellátott. Ebből a modellcsaládból lehet a legtöbb kombinációt kihozni - garantáltan feldobja a tárgyalókat és a közösségi tereket, modern,designos és dekoratív!

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hogyan tehetné tárgyalóját, irodáját, közösségi terét különlegessé és otthonosabbá, hogy a munka kellemesen teljen, keressen minket bátran ötleteivel és kérdéseivel az alábbi email címen : info@kerma.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: iroda lakberendezés