Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap > Blog >

15 Gyors és kreatív falburkolat megoldás PVC falpanelekkel

15 Gyors és kreatív falburkolat megoldás PVC falpanelekkel Bemutatunk 15 lenyűgöző és ötletes példát, hogyan varázsolhatsz egyedivé és otthonossá bármely helyiséget PVC falburkoló panelek segítségével könnyedén és gyorsan házilag!

Fedezd fel a modern és praktikus falburkolat megoldások világát PVC falpanelek segítségével!

►A konyhapaneltől kezdve a fürdőszobáig, a nappalitól az előszobáig, a PVC falpanelek széles választéka inspirációt nyújt az otthonod lakberendezéséhez.

►A kényelmes és gyors kivitelezés mellett ezek a panelok gazdaságos alternatívát jelentenek az olcsó falburkolatok között. Fedezd fel, hogyan teremthetsz egyedi atmoszférát, melyet könnyen tisztítható, vízálló és díszes falburkolatokkal érhetsz el.

Válassz PVC falpaneleket, és alakítsd át otthonodat igazán stílusossá és hangulatossá!  yes

 

hálószoba téglamintás pvc falpanelekkel

Különleges pvc panel hálószobában: Egy lakberendező által tervezett belső tér, ahol a bordó téglamintás PVC panelek kerültek a fekvőhely mögötti falra. A panelek tökéletesen fel vannak szerelve, az illesztéseket alig lehet észrevenni, mintha valódi téglák lennének a falon. A panelek felülete könnyen tisztítható, és azok felhelyezése sokkal egyszerűbb, mint az igazi téglaburkolaté.

konyha falpanel pvc falburkolatból

Kreatív csempemintás PVC falburkolat a konyhában: A képen látható konyhában barnás, drappos mintázatú PVC panelek találhatók. A kávé mintájú PVC falpanel tökéletesen passzol a falon látható kávé mintázatú falmatricával.

nappali falburkolat pvc panelekkel

Természetes hatású famintás PVC dekorpanel a nappaliban: A kanapé mögé kerültek ezek a gyönyörű famintázatú panelek. Nagyszerűen feldobják a szobát, lenyűgöző és mutatós megoldást nyújtanak. A panelek könnyen tisztíthatóak és valódi fához hasonlóak, de jóval olcsóbb falburkolatot jelentenek.

konyha falburkolat metrocsempe

Modern konyha metrócsempe hatású PVC panelekkel: Ez a modern konyha lenyűgözően díszes, metrócsempe hatású FlexWall PVC panelekkel van díszítve. A paneleket könnyedén fel lehet szerelni, és egyszerűen tisztíthatóak.

famintás pvc falpanel konyhában

Konyhasziget famintás panelekkel: A konyhapult fölötti rész és a konyhasziget is famintás PVC dekorpanellel van borítva. A panelek hajlékonyak, így könnyen felhelyezhetők ívelt felületekre is. A konyha rendkívül otthonos és díszes lett.

Fehér pvc falpanelek fürdőszobában

Vízálló fehér metrócsempe hatású PVC lapok a fürdőszobában: Ez a könnyű PVC anyagból készült falburkolat remekül megállja a helyét vizes helyiségekben is. Gyors és tiszta munkával felújítható vele a fürdőszoba.

Előszoba és étkező falburkolat pvc panelekkel

Kőmintás panelek az étkezőben: A bejárat és az étkező része barna kőmintás panelekkel van burkolva. A PVC falpanel védelmet nyújt a falnak a sérülések ellen, és könnyen tisztítható.

Konyhai pvc panelek

Modernebb megjelenést kölcsönző mozaikmintás PVC panelek a konyhában: Az alsó és felső konyhaszekrény közé modernebb megjelenést kölcsönző PVC panelek kerültek. A panelek könnyedén felhelyezhetők otthoni körülmények között is, és gazdaságos falburkolat megoldást nyújtanak.

Metrocsempemintás pvc falpanelek

Stílusos és modern konyhapanel: A fehér metrócsempe mintázatú panelek mindig jó választás, ha dekoratív és modern konyhát szeretnénk létrehozni. Látványos megoldást nyújtanak.

Barna kőmintás pvc falpanelek

Kőhatású falburkolat PVC panelekkel: A nappali falát ezek a gyönyörű barna színű PVC falpanelek díszítik, amelyek élethűen utánozzák a valódi kő mintázatát.

Szürke pvc panelek konyhában

Szürke téglaminta a konyhában: A PVC panelek színe és mintázata tökéletesen harmonizál a konyhabútorral. Az ilyen panelekkel látványos megoldást lehet elérni kis költségvetéssel. Ha nem szeretnél nagy költséget fordítani a felújításra, akkor a PVC paneleket válaszd!

Előszoba falvédelem pvc panelekkel

Előszoba kőmintás dekorpanelekkel: Ha koszos és sérült falakat találsz az előszobában, a kőmintás PVC panelek kiváló megoldást jelentenek. Könnyen tisztíthatóak és gyors DIY megoldást kínálnak!

Konyhai falburkolatok

Famintás panelek a konyhában: Te is szereted a famintázatot a konyhában? A könnyen vágható és formázható PVC panelekkel gyors és dekoratív megoldást érhetsz el!

kőmintás pvc falpanelek

Kőmintás panelek a konyhában: A választékunkban található PVC panelek között ez az egyik legszebb minta! Nagyon valósághű és praktikus megoldást kínál.

Kék konyha pvc panelekkel

Kék konyha barna panelekkel: A gyönyörű kék szín nagyon jól mutat a barna PVC panelekkel kombinálva. Egyre többen választják PVC falpaneleinket a konyha felújításához. Ezért ajánljuk neked is figyelmedbe ezeket a dekoratív burkolatokat!

Teljes PVC falpanel választékunkat itt találod: PVC FALBURKOLATOK